Leukste cadeaus voor collega's

  • Geplaatst op
  • 0
Leukste cadeaus voor collega's

Het perfecte cadeau voor de collega. Het kan soms moeilijk zijn! Daarom hebben wij een mooie lijst met tips voor je samengesteld.

Een goed cadeau vinden voor je collega. Het kan soms moeilijk zijn! Of het nu voor een verjaardag is of voor kerst, je wil wel zeker weten dat je goed zit. Gelukkig zijn sommige collega's ook vrienden en kun je af en toe wat geks doen.

 

Tafelventilator
Waarschijnlijk zie je het perfecte persoon voor deze ventilator meteen voor je. Die ene collega die het altijd warm heeft en wel een zuchtje wind kan gebruiken. Aan te sluiten via een USB poort en gewoon te vinden bij onze eigen Hema. 

Tafelventilator

 

F*ck it list book voor collega's
De boeken van Jacob en Haver is sowieso genieten. De F*ck it list boeken zijn een prachtige collectie boeken die je vertellen wat je vooral niet moet doen. Een mooie bucketlist om eens te volgen. Van deze serie nu ook de editie voor je collega's. Wel even opletten! Dit boek bevorderd niet echt de productiviteit... maar wel de training in de lachspieren!
F*ck it list book

 

Correctbook
Hoewel bijna elk kantoor paperless lijkt te worden zijn er genoeg collega's die niet zonder het aantekeningenboekje kunnen. Het maken van notities werkt vaak bevordelijk voor het werk en is uiteraard ook handig om het overzicht te houden. De makers van Correctbook hebben een prachtig product gemaakt waarbij je met de handige app al je notities in kan scannen om vervolgens de pagina's her te gebruiken! Met de bijgeleverde hervulbare pen schrijf je de pagina's vol en met de speciale schoonmaakdoekjes begin je weer helemaal opnieuw. Leuk extraatje, voor elk verkocht boekje gaat er een bedrag naar de missie om analfabetisme tegen te gaan in de arme delen van de wereld. 
Correctbook

Anti-stress enter
De een heeft een korter lontje dan de ander. Maar misschien is het goed om de telefoon, de bureaustoel of de deur van kantoor eens te sparen. Voor de echte heethoofd is er namelijk een enorme enter om passief agressief op te slaan! Dit gaat waarschijnlijk dusdanig therapeutisch werken dat er veel collega's aan het bureau komen staan om mee te slaan. 


Werknemer van de maand mok
Sommige collega's zijn goud waard. Ze staan altijd voor je klaar in goede en slechte tijden. De ultieme collega verdient een mok die dat beaamt. Een gepaste mok om de hete koffie uit te kunnen drinken. En daar istie dan!

 

Noise cancelling koptelefoon
Concentratie tijdens je werk is belangrijk. Dusdanig belangrijk dat het soms nuttig kan zijn om een collega een noise cancelling koptelefoon te schenken zodat hij zich kan concentreren, en daardoor jij ook. Want laten we eerlijk zijn, hoe leuk en gezellig de collega's ook zijn kunnen ze je ook zeker uit de concentratie halen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.