De handigste diensten ter ondersteuning van thuiswerken

  • Geplaatst op
  • 0
De handigste diensten ter ondersteuning van thuiswerken

Thuiswerken, van wens naar norm naar de nieuwe standaard. De learnings en tips voor thuiswerken vliegen om de oren. Maar naast hoe je zelf zo efficiënt mogelijk kunt werken is het ook fijn om na te denken over wat er fijn is voor jou om thuis te werken!

Op kantoor zijn er altijd een aantal geneugten, waar je waarschijnlijk bij het thuiswerken pas bewust van wordt. Naast dat deze dingen bij het thuiswerken nu worden gemist, geven ook steeds meer werkgevers vergoedingen om ervoor te zorgen dat het thuiskantoor optimaal is! Daarom hebben wij een aantal mooie tips verzameld voor diensten die wij aan kunnen raden voor het thuiswerkkantoor. 

Koffie & thee

Een bekende mooie bijkomende van het werken op een kantoor is toch de koffie en thee welke aan worden geboden. Thuis heb je misschien ook wel behoefte aan een heerlijke kop om je te vergezellen tijdens het werk, maar waar kies je voor? Voor de échte liefhebber raden wij een abonnement aan. Zo krijg je met een specifieke interval je koffie en/of thee gewoon thuisbezorgd. Zo hoef je zelf niet te denken aan het halen van producten en ben je altijd voorzien!

De koffiejongens
Voor de liefhebbers van koffiecups is dit misschien wel de heilige graag. Kies gemakkelijk een abonnement op basis van hoeveel koffie je drinkt en krijg periodiek de biologisch afbreekbare cups thuisbezorgd. Je hoeft de cups dus niet langer te bewaren in een kastje tot jij ze (beschimmeld) in kunt leveren bij een inzamelpunt. Deze mogen gewoon in de groenbak!

Tea Village
Liefhebber van een kop thee? Kies dan voor dit abonnement waarbij je maandelijks vier verschillende smaken ontvangt. Met de inhoud van de doos kun je maar liefst 40 kopjes thee zetten! Ook komt er een beschrijving van de soorten thee in de box mee en een beschrijving over hoe je de perfecte thee kunt zetten. 

Wakuli
Voor elke vorm van koffiezetten kun je terecht bij Wakuli. Dit bedrijf levert een eerlijke prijs aan de koffieboer en zorgt dat jij nooit zonder koffie zit. Handige is dat ze zowel filtermaling koffie, koffiebonen en cups leveren! Daarnaast kun je ook nog experimenteren met een andere afkomst van de koffie en kun je deze cadeau geven. 

Eten

Tijdens ons werkende leven eten we behoorlijk wat producten weg. Maar bij het thuiswerken kan het toch lastig worden om een bepaalde stijl van eten die gewend is aan te houden. Zo zijn er veel kantoren waar een lunch wordt geregeld, wat natuurlijk anders is dan thuis. Ook zijn er veel plekken waar je gemakkelijk een stukje fruit, zakje soep of zoete reep kunt eten. Deze diensten helpen je aan hetzelfde gemak voor thuis. 

Boxbites
Wil jij tijdens je werkdag verzekerd zijn van heerlijke tussendoortjes? Boxbites doet dit gemakkelijk door een doos vol met lekkers bij je thuis te bezorgen. Je kunt kiezen voor een eenmalige box of een abonnementsvorm. Ook hebben ze een cadeau box die je ter proef leuk cadeau kan geven aan jezelf of een ander. Speciale wensen kun je makkelijk doorgeven bij het bestellen. In de box zelf tref je zowel gezonde als heerlijke zoete snacks. 

Boxoo
Ben jij een avontuurlijke snacker? De munchpak van Boxoo brengt maandelijks heerlijke snacks vanuit de hele wereld! Zo wordt je altijd verrast met nieuwe lekkernijen en kun je op zoek naar nieuwe favorieten. Je kunt gaan voor een abonnement, die ook makkelijk stop te zetten is, maar kunt ook voor een eenmalige doos gaan! Deze dozen worden over de hele wereld verzonden, extra leuk voor internationale vrienden. 

Fruitvoorthuis
Een lekker stukje fruit tussendoor? Met een abonnement op deze boxen zit je altijd goed. Je kunt zelf kiezen wat de inhoud van de doos zal worden of je laten verrassen door de experts. Elk stuk fruit wordt op kwaliteit getest vóór het toevoegen. Daarnaast kun je makkelijk kiezen voor een klein, medium of grote box afhankelijk van wie er thuis allemaal mee wilt eten. 

Ook voor een lunch thuis zijn er diverse, maar zeer prijzige, opties. Denk aan Hapjesaanhuis of Bon lunchlevering. 

Maar er zijn nog genoeg andere mooie oplossingen voor het thuiswerken!

Neem vanaf 19 april een kijkje op Thuiswerkwinkel

Of bekijk eens deze pagina om te zien wat voor leuke boxen er allemaal zijn. Bier boxen, leuke knutselboxen of boxen met games!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.