• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MVO kerstpakket

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan MVO kerstpakketten. Wij hebben de pakketten voor u verzameld binnen één thema.
Geen producten gevonden...

MVO kerstpakket

Bekijk de beste MVO kerstpakketten van 2023

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan MVO kerstpakketten staat voor u klaar.

Samen verantwoord

MVO - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - kerstpakketten worden in toenemende mate populairder. Bij onze kerstpakketten is MVO een kenmerk voor de producten die worden geleverd waarbij aandacht wordt gegeven aan het milieu of sociale kwesties. Zie bijvoorbeeld ons kerstpakket Voor een goed doel, waar er per besteld pakket een bedrag van €3,50 aan Amnesty International gedoneerd wordt.

MVO kerstpakketten in ons assortiment

Ook in onze kerstpakketten zoeken wij ruimte voor unieke MVO-gerelateerde producten. Elk jaar stellen wij unieke pakketten samen met elk een ander verantwoord doel. Denk bijvoorbeeld aan het milieu, met biologische producte, producten van gerecycled materiaal, of een groene-vingers-tuinier-pakket! Wat is er nou leuker dan een pakket ontvangen voor niet alleen jezelf, maar die ook bijdraagt aan een mooie toekomst?

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten