• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MVO kerstpakket

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan MVO kerstpakketten. Wij hebben de pakketten voor u verzameld binnen één thema.
Geen producten gevonden...

MVO kerstpakket

MVO kerstpakketten

MVO kerstpakketten worden in toenemende maten populairder. Maar wat betekent MVO nu eigenlijk en hoe houdt dit verband met een MVO kerstpakket? MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een kenmerk voor producten en/of diensten die worden geleverd waarbij aandacht wordt gegeven aan het milieu en/of sociale kwesties. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een product waarbij je de verpakking kosteloos terug kan sturen naar de fabriek voor hergebruik. Of een bedrijf wat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid. Er zijn talloze vormen van MVO en het wordt ook steeds 'populairder'. Tegenwoordig hebben veel bedrijven in Nederland een MVO strategie geformuleerd en komen er ook mooie ontwikkelingen voort uit deze strategieën. 

MVO in kerstpakketten

Ook in onze kerstpakketten zoeken wij ruimte voor unieke MVO gerelateerde producten. Dit doen wij door elk jaar goed te kijken naar de producten die wij toevoegen aan onze pakketten.

 

We hebben verschillende thema's. Bekijk ook eens:

Luxe kerstpakketten             Gadget kerstpakket           Kerstpakket voor mannen