• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voor Mannen

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

Voor Mannen

Kerstpakketten voor mannen  

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan kerstpakketten voor mannen staat voor u klaar.

Kerstpakketten met een oog op mannen

Ken je het gevoel dat de kerstperiode aanbreekt en je niet meer weet wat je precies voor die speciale man in je omgeving moet halen? Of raak je gelijk in paniek wanneer de feestdagen aanbreken en je geen tijd meer blijkt te hebben om voor je vader, oom, zoon of broertje iets leuks, origineels en bruikbaars te kopen? Haal dan maar weer gerust adem, want hier lees je precies wat je deze Kerst moet hebben om diegene blij te maken.

Weg met die cliché cadeaus

Uit onderzoek is gebleken dat tijdens de kerstperiode vrouwen meer stressen om geschikte cadeaus te kopen dan mannen (AD.nl, 2012). Dit komt doordat meerdere vrouwen het moeilijk vinden om een geschikt en origineel kerstcadeau te vinden. Met Kerst is het nogal cliché om aan sokken, een stropdas of geurtje te komen. Mannen houden van originele en unieke producten die zij in het dagelijkse leven kunnen gebruiken.

Het gevoel van een exclusieve kerst

Om te zorgen dat je man, vriend, broertje, vader of oom tevreden is en een cadeau krijgt die hij nooit zal vergeten, is het gevoel van exclusiviteit belangrijk. Het voordeel van dit pakket is dat er voor elke man iets bruikbaars in zit. De pakketten zijn echter wel te categoriseren in het ‘soort man’. Zo zijn er mannen die houden van gadgets, mannen die houden van parfum, mannen die houden van kleren en ga zo maar door. De kerstpakketten die speciaal voor mannen gemaakt zijn bevatten bruikbare (winter) gadgets, kleren of algemene producten. Er zijn in totaal 22 verschillende varianten te verkrijgen.

Vrouwen hebben nu eindelijk tijd voor vrouwenzaken

Voor veel vrouwen zal het kerstpakket een lastvermindering zijn en nu kunnen zij eindelijk tijd besteden aan het bereiden van de heerlijke maaltijden, het uitnodigen van familie of vrienden en het versieren van het huis. Al je zorgen rondom het vinden van een geschikte cadeau zullen gelijk verdwijnen.

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.