• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Themapakketten

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan premium thema pakketten. Binnen dit thema zijn nog verschillende categorieën voor u geselecteerd.

Themapakketten

Kerstpakketten zijn sinds jaar en dag onderdeel van onze kerstradities. Hierbij is er vaak veel ruimte geweest voor het originele kerstpakket. Echter zien we in de afgelopen tientallen jaren dat er ook ruimte is voor kerstpakketten met meer variatie. Daarom hebben wij diverse kerstpakketten in ons aanbod welke verschillende thema's hebben. Denk bijvoorbeeld hierbij bijvoorbeeld aan een kerstpakket voor iemand die gek is op koken, of een kerstpakket voor het persoon wat altijd buiten op pad is. Er is zeer veel mogelijk in onze themapakketten. 

Waarom kiezen we voor themapakketten?

Premiumkerstpakketten biedt zowel traditionele kerstpakketten als diverse themapakketten zijn. Het mooie van de themapakketten is dat deze niet expliciet voor kerst gegeven hoeven te worden. Zo is het een mooi en universeel geschenk wat u op meerdere moment in het jaar in zou kunnen zetten. 
Uiteraard hebben wij ook nog steeds een ruim assortiment aan traditionele kerstpakketten voor u klaar staan. 

Onze themapakketten zijn divers, origineel en spelen in op de jaarlijkse trends. Zo zien we elk jaar een aantal nieuwe thema's die populair zijn en keren sommige trouwe thema's altijd weer terug. Zo is er dit jaar ruimte voor een mooi thuiswerkpakket. Andere populaire producten van de afgelopen jaren zijn natuurlijk de trolley, en ook de hetelucht friteuse blijft een mooi geschenk. 

Dit jaar nieuw en uniek in ons assortiment zijn diverse kerstpakketten met gezelschapsspellen. Ideaal voor een gezellige avond thuis en sommige ook geschikt voor een gezellige digitale avond op afstand! Geheel Coronaproof en een mooi cadeau om te ontvangen.     

Themapakketten met een prijs zoals jij die wil!

Om direct een mooie keuze te kunnen maken binnen onze themapakketten kunt u gemakkelijk uw prijsfilter instellen. Dit doet u aan de linkerkant van uw pagina naast de kerstpakketten. Zo krijgt u direct kerstpakketten te zien die passen bij het budget van dat jaar. 

Binnen onze themapakketten kunt u al kerstpakketten vinden vanaf €10,-. Daarmee is er binnen ons assortiment een kerstpakket voor elk type bedrijf, groot of klein. Ook hebben wij kerstpakketten waarbij de leverancier verschillende uitvoeringen van het kerstpakket heeft opgesteld. Zo kunt u binnen de gekozen categorie kiezen voor een pakket binnen uw budget. 

Themapakketten: de persoonlijkheid van uw bedrijf in een kerstpakket

Voor een medewerker is het leuk om een kerstpakket te ontvangen welke in relatie staat tot zijn of haar werk. Denk bijvoorbeeld aan een sales bedrijf, waarbij veel accountmanagers onderweg zijn met de auto. Een pakket voor op weg, met bijvoorbeeld een waterfles, leuke tas en lunch box sluit hier mooi op aan. 

Zo hebben we voor elk type bedrijf en medewerker een geschikt kerstpakket welke in de smaak zal vallen. Wij kunnen ons voorstellen dat ons assortiment wellicht overweldigend kan zijn wanneer u begint met zoeken. Daarom staan wij voor u klaar om eventueel kosteloos een voorselectie te maken en u wat inspiratie op te sturen. Heeft u hier interesse in? Bekijk de vele mogelijkheden om contact met ons te hebben. 

Meer interesse? Hieronder hebben wij diverse categorieën voor u klaar staan met de mooiste selectie kerstpakketten.
Food
Origineel
Cultureel
Drank
Home & Living
Beauty & Wellness
MVO
Traditioneel