• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Themapakketten

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Themapakketten

Alle kerstpakketten van Premiumkerstpakketten

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan themapakketten staat voor u klaar.

Divers aanbod aan thema's 

Kerstpakketten zijn sinds jaar en dag onderdeel van onze kerstradities. Daarbij zijn we allemaal goed bekend met het traditionele kerstpakket, echter zien we in de afgelopen tientallen jaren dat er een groeiende vraag komt naar pakketten met meer variatie. Daarom hebben we onze kerstpakketten overzichtelijk verdeeld in verschillende thema's om de selectie nóg makkelijker te maken! Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket voor de kookliefhebber, een pakket voor het persoon wat altijd buiten op pad is of een van de vele andere thema's.

Thema's gebaseerd op de laatste trends 

Jaarlijks stellen wij bij Premiumkerstpakketten een assortiment samen gebaseerd op de laatste trends. Hierbij houden we ook rekening met welke thema's groeien in populariteit of welke thema's zich nieuw aandienen. Populaire producten van de afgelopen jaren zijn natuurlijk de trolley, thuiswerkpakketten en ook de hetelucht friteuse blijft een mooi geschenk. Zo treft u in elk thema originele pakketten met producten afgestemd op het jaar. 

Bekijk hieronder de verschillende thema's

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.