• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belgisch kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

Belgisch kerstpakket

De beste Belgische kerstpakketten van 2023

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan Belgische kerstpakketten staat voor u klaar.

De mooiste kerstpakketten van onze Zuiderburen

Ons buurland België. Ondanks dat we dezelfde taal spreken kunnen we wel zeggen dat we twee totaal verschillende landen zijn. En maar goed ook! Want hierdoor hebben we prachtige unieke producten die gemaakt worden op een steenworp afstand. Het Bourgondische karakter van de Belgen komt duidelijk naar voren in de heerlijke Biertjes, volle wijnen, chocolade en nog veel meer! 

Bekijk de unieke Belgische kerstpakketten 

De Belgische kerstpakketten lenen zich als geschenk voor de échte levensgenieter. Zo zijn de pakketten zeer geschikt voor een gezellige borrel en bevatten vaak nog een product waar je langer gebruik van kan maken. Zie bijvoorbeeld onze heerlijke Belgische bierproeverijen, die je gewoon bij jou thuis kunt doen! 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.