• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biologisch & Fairtrade kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

Biologisch & Fairtrade kerstpakket

Biologische & Fairtrade kerstpakketten

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan biologische & Fairtrade kerstpakketten staat voor u klaar.

Divers aanbod van Kerstpakketten 

Biologische en Fairtrade kerstpakketten worden in toenemende maten populairder. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en hoe houdt dit verband met een kerstpakket? Letterlijk genomen staat Fairtrade voor 'eerlijke handel'. Voor veel boeren is het realiteit dat de prijs voor hun product zo laag is dat ze er niet van kunnen leven, of hun gezin van kunnen onderhouden. Dat is natuurlijk niet eerlijk. Bij producten met het Fairtrade keurmerk, krijgen bijvoorbeeld koffieboeren een prijs voor hun product die representatief is voor de kosten die ze hebben gemaakt. Zo wordt er gezorgd dat arme boeren, die relatief machteloos staan tussen het geweld van de internationale handel, een juiste prijs krijgen voor het arbeid dat ze leveren. Fairtrade producten zijn vaak herkenbaar aan het Fairtrade logo. 

Biologisch betekent dat er bij het maken van producten en/of diensten rekening wordt gehouden met het milieu en dierenwelzijn. 

Premiumkerstpakketten supports Fairtrade!

Niet zo gek dus dat Fairtrade producten steeds populairder worden, ook in kerstpakketten en kerstgeschenken. Hiermee laat je als organisatie namelijk zien dat je maatschappelijk betrokken bent en dat je niet staat achter producten waar mogelijk slavenarbeid of kinderarbeid aan te pas is gekomen. Dat is niet iets waar je als organisatie graag geassocieerd mee wil worden. Daarom vinden wij het als premiumkerstpakketten ontzettend belangrijk om organisaties in dit thema een ruime keuze aan kerstpakketten te bieden.

Biologische kerstpakketten

Denkt u aan een (h)eerlijk biologisch kerstpakket voor uw werknemers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op premiumkerstpakketten.nl kiest u heel eenvoudig uit het beste en grootste assortiment biologische kerstpakketten.

premiumkerstpakketten is een initiatief van een groep mensen met meer dan 40 jaar ervaring met kerstpakketten. Vertrouwde kerstpakketspecialisten met oog voor kwaliteit en verstand van verwennen. Dankzij de uitgebreide, slimme zoekfunctie op onze site vindt u snel en makkelijk een biologisch kerstpakket dat past binnen uw budget en bij het karakter van uw organisatie. U kunt (biologische) kerstpakketten kiezen op thema, prijsklasse, productcategorie of trefwoord!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.