• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biologisch & Fairtrade kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

Biologisch & Fairtrade kerstpakket

Biologische & Fairtrade kerstpakketten

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan biologische & Fairtrade kerstpakketten staat voor u klaar.

Een Fairtrade kerstpakket 

Biologische en Fairtrade kerstpakketten worden in toenemende maten populairder. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en hoe houdt dit verband met een kerstpakket? Letterlijk genomen staat Fairtrade voor 'eerlijke handel'. Voor veel boeren is het realiteit dat de prijs voor hun product zo laag is dat ze er niet van kunnen leven, of hun gezin van kunnen onderhouden. Dat is natuurlijk niet eerlijk. Bij producten met het Fairtrade keurmerk krijgen bijvoorbeeld koffieboeren een prijs voor hun product die representatief is voor de kosten die ze hebben gemaakt. Zo wordt er gezorgd dat arme boeren, die relatief machteloos staan tussen het geweld van de internationale handel, een juiste prijs krijgen voor de arbeid die ze leveren. Fairtrade producten zijn vaak herkenbaar aan het Fairtrade logo. 

Een biologisch kerstpakket 

Biologisch betekent dat er bij het maken van producten en/of diensten rekening wordt gehouden met het milieu en dierenwelzijn. Denk hierbij aan het enkel gebruiken van natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Enkel biologisch voer voor de dieren en meer ruimte voor deze dieren. Het wisselen van de teelt op een stuk land per jaar, zodat natuurlijk grondstoffen weer aangevuld kunnen worden, en nog meer. 

Sommige van onze pakketten bestaan volledig uit biologische producten waardoor het cadeau niet enkel leuk is om te krijgen, maar ook extra focus legt op de liefde voor onze aarde. 

 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.