• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spellen kerstpakket

Gezelschapsspellen blijven een prachtig middelpunt voor een gezellige avond. In deze categorie hebben wij de mooiste kerstpakketten met gezelschapsspellen voor je bij elkaar gezet.
Geen producten gevonden...

Spellen kerstpakket

Spellen kerstpakketten

De dagen worden korter en kouder, en je zit het liefste met een deken op de bank met de verwarming hoog aan. Maar wat is er leuker dan een fijn gezelschapsspel spelen met vrienden of het gezin tijdens de koude dagen?! In deze categorie hebben wij de verschillende kerstpakketten met diverse spellen samengevoegd. Gemakkelijk te zien op één pagina en makkelijk om uit te kiezen.

 

Gezelschapsspellen 

Een spelletje kun je alleen spelen, maar in de winter doen we dat natuurlijk liever samen. Daag je vrienden of familie uit voor een heerlijke spel, en laat de rivaliteit naar boven komen. Daarom hebben wij in verschillende kerstpakketten dit jaar ook een gezelschap spel zodat je samen een fijne tijd kan hebben in de koude winter. Kerst draait immers om samenzijn, en wat is beter dan een spelletjes avond om tijd door te brengen met geliefden?

 

Oud Hollands spel

De traditionele oud Hollandse spellen zijn niet voor niets traditioneel geworden. Ze heeft bijna iedereen wel een mooie herinnering aan Yahtzee spelen met familie, of aan hoe je geduld getest wordt tijdens het spelen van een spel Mikado. Naast een aantal moderne en nieuwere spellen bevat onze selectie spellen kerstpakketten ook een prachtige collectie aan oud Hollandse spellen. Zet die datumprikker en zet de drankjes maar alvast koud. Het wordt een gezellige avond!

 

We hebben verschillende categorieën. Heeft u interesse? Bekijk dan:

Mexicaans kerstpakket                       BBQ & Grill kerstpakket                          Bier kerstpakket