• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijn kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Wijn kerstpakket

Lekker borrelen met deze Wijn kerstpakketten  

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan wijn kerstpakketten staat voor u klaar. 

Wijnen (en tafelen) maar!

Tijdens de feestdagen is er ieder jaar weer heerlijk eten in overvloed. Waar sommigen meer tijd aan besteden dan anderen is de wijnkeuze die bij deze pracht maaltijd hoort. Onze pakketten met wijn erin maken uw kerst onvergetelijk! Zo zijn er pakketten om te delen met heel de familie en pakketten om te delen met je meest dierbaren. Met wie je het wijntje ook deelt, kerst wordt dit jaar heel bijzonder.  

Wijn kerstpakketten assortiment

Een fles wijn maakt het pakket dus helemaal compleet. Mocht u zich nog afvragen welke wijn u moet pakken dan is dit een goede tip. Kies een wijn in de lagere prijsklasse voor een wijn voor elke gelegenheid. Gaat u liever voor een wijn die u alleen deelt met dierbare of voor op een speciaal moment? Ga dan voor een wijn uit de duurdere prijsklasse. 
Voor elke smaak hebben wij een prachtige wijn in het aanbod. 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.