• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beauty & Wellness kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Beauty & Wellness kerstpakket

Mooi verzorgd met onze Beauty & Wellness kerstpakketten  

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan beauty & wellness kerstpakketten staat voor u klaar. 

Haal de spa in huis!

Prachtige pakketten waar je je goed door voelt. Ontspanning en uitrusten is steeds belangrijker in de hedendaagse 24-uurseconomie. De pakketten van beauty & wellness bevatten stuk voor stuk heerlijke producten om echt tot rust te komen. Ook bevatten de pakketten vaak leuke decoratieve items voor in huis. Zo heb je niet alleen een pakket wat ontspanning brengt maar ook zorgt voor aankleding. 

Bekijk ons Beauty & Wellness kerstpakketten assortiment

Naast producten om te ontspannen bevatten de pakketten ook heerlijke snacks of bijvoorbeeld producten om het huis extra gezellig te maken. Alles om een ultiem ontspanningsmoment te creëren. Zie bijvoorbeeld ons Groene Weldaad pakket, met een fijne fleece badjas, shower foam, heerlijke snacks én een witte wijn! 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.