• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sterke dranken kerstpakket

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan sterke dranken kerstpakketten. Wij hebben de pakketten voor u verzameld binnen één thema.
Geen producten gevonden...

Sterke dranken kerstpakket

Onze collectie Sterke drank kerstpakketten  

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan sterke dranken kerstpakketten staat voor u klaar. 

Tijdens de feestdagen word er iedere dag weer genoten van een heerlijk avondmaal. Eten is in overvloed en een drankje erbij zal zeker niet vergeten worden. Nadat het eten op is en de flessen wijn leeg zijn, is het tijd voor wat sterkers. Hoe mooi is het dan als er in je kerstpakket een lekker likeurtje zit? Verblijd je gasten met een borrel en geniet nog even na van de prachtige avond. 

Heerlijke proeverijen

Sterke dranken hoeven natuurlijk niet alleen tijdens de feestdagen gedronken te worden. Nieuw dit jaar bij Premiumkerstpakketten zijn onze Proeverij-kerstpakketten. Organiseer een proeverij-avond met jouw collega's, familie en/of vrienden met een heerlijke frisse Limoncello Proeverij of een warme Portugese Port Proeverij, met een prachtige bijbehorende verpakking én natuurlijk nog heerlijk hapjes die goed samengaan met de drank in het kerstpakket!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.