• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Origineel kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Origineel kerstpakket

De meest originele kerstpakketten van 2023

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan originele kerstpakketten staat voor u klaar.

Een verrassend kerstpakket 

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket? Het is niet eenvoudig om jaar na jaar uw personeel te verrassen met een origineel kerstpakket. Daarom heeft Premiumkerstpakketten het assortiment voor kerst dit jaar geheel vernieuwd! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke trends zich ieder jaar voordoen in de kerstpakkettenbranche. Hierdoor vindt u eenvoudig een origineel kerstpakket dat past bij uw organisatie! 

Een kerstpakket voor ieder budget!

Een origineel kerstpakket hoeft niet perse de hoofdprijs te kosten. Het assortiment originele kerstpakketten bevat originele ideeën voor iedere portemonnee. Met zorg is een selectie gemaakt uit het overweldigende assortiment van onze partners. Hierdoor hoeft u niet eindeloos te zoeken naar een origineel kerstpakket!

Bekijk hieronder de verschillende categorieën

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.