• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Food kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Food kerstpakket

Food kerstpakketten vol met eten

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan food kerstpakketten staat voor u klaar.

Een kerstpakket vol heerlijke hapjes 

In de decembermaand kunnen we vaak niet om het eten heen. Een heerlijk kerstontbijt, kerstkransjes in de middag of het uitgebreide kerstdiner. Wie kerst zegt, zegt ook vaak eten. Ook dit jaar hebben wij een mooi en divers aanbod aan kerstpakketten met verschillende soorten eten voor u geselecteerd.

De food kerstpakketten zijn ingedeeld in diverse categorieën. Zo zijn er pakketten waarmee de ontvanger dagen druk kan koken, maar ook tapasplanken met hapjes en kerstpakketten vol zoete snoepjes en zoutjes. Eten brengt samen, en het schenken van eten is dan ook een onderdeel van het uiten van waardering. Onze diverse pakketten spelen hier op in en bieden voor elke vorm van genieten een optie. 

Eten als kerstpakket traditie

Kerstpakketten zijn al lang een onderdeel van de kerst cultuur. Hoewel deze traditie niet in elk land evenveel aandacht krijgt, of soms zelfs geen, is het kerstpakket elk najaar toch weer hét gesprek van de kantine. Dat is ook niet als wanneer men bedenkt dat deze traditie al in de 19e eeuw begon. Boeren stelde aan het einde van het jaar mooie manden samen gevuld met lekkernijen zoals brood, chocolademelk, amandelspijs en meer. Dit werd geschonken aan de inwonende arbeiders die gedurende het jaar voor het land van de boer zorgden. Tijdens de feestdagen keerden deze boeren huiswaarts, met een heerlijke mand vol eten. 

Inmiddels is deze mand na ruim 200 jaar een andere vorm aan gaan nemen en kunnen we naast eten ook genieten van andere producten die op ons wachten. Het idee van waardering uiten met een eindejaar pakket is echter nog onveranderd. En hoewel er 200 jaar geleden uiteraard geen Airfryer in de mand zat, verzamelen we ons nog steeds op dezelfde manier rondom de doos of mand om te zien wat voor lekkers er nu in zit. 

 

Bekijk hieronder de verschillende categorieën

Elke categorie bevat heerlijke kerstpakketten met producten in de genoemde categorie. Echter treft u in de pakketten ook producten die misschien in een andere categorie kunnen behoren. Door de diverse samenstelling van de pakketten behoren sommige namelijk tot meerdere categorieën.

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.