• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Food kerstpakket

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan premium food kerstpakketten. Een smakelijk assortiment met de lekkerste kerstpakketten

Food kerstpakket

Food kerstpakket

In de decembermaand kan eten uiteraard niet ontbreken. Chocoladeletters, amandelstaven, chocolade kerstkransjes, een uitgebreid kerstontbijt, vervolgens een uitgebreid kerstdiner en een paar dagen later heerlijke oliebollen besprenkeld met zoete poedersuiker. In december eten we welverdiend ons buikje rond. 

Het ultieme decembergeschenk

En uiteraard kan eten ook niet ontbreken in onze kerstpakketten. Wij hebben een mooi en divers aanbod aan kerstpakketten met verspillende soorten eten voor u geselecteerd. Wij hebben kerstpakketten met waarmee de ontvanger dagen druk kan koken, maar ook tapasplanken met hapjes en kerstpakketten vol zoete snoepjes en zoutjes. Eten is iets wat samenbrengt, en het schenken van eten is dan ook zeker een onderdeel van het uiten van waardering. Onze diverse pakketten spelen hier op in en bieden voor elke vorm van genieten een optie. 

Alle kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld

Premiumkerstpakketten.nl heeft alle pakketten zorgvuldig samengesteld. De producten in onze kerstpakketten zijn met aandacht gekozen om zo het perfecte kerstgeschenk te bieden. Wanneer u een kerstpakket kiest kunt u in de beschrijving van het pakket uitgebreid teruglezen welke producten het pakket bevat. Zo heeft u naast de foto, een duidelijk beeld van de inhoud van het door geselecteerde kerstpakket.

Wilt u graag een wijziging toebrengen in het pakket? Bijvoorbeeld een flesje wijn vervangen door een non-alcoholische versnapering? Vanaf 50 kerstpakketten is het mogelijk om maatwerk toe te passen op pakketten. Neem voor de mogelijkheden contact op en wij helpen u graag.  

Een mooie afsluiter van het zakelijke jaar

Met een kerstpakket van Premiumkerstpakketten.nl sluit je het jaar gegarandeerd op een mooie manier af. Het schenken van een kerstpakket met eten geeft uw werknemers, klanten en relaties niet alleen mooie producten, maar ook een fijn gevoel. Laat blijken dat u de inzet en samenwerking van het afgelopen jaar zeer weet te waarderen en vol goede moed uitkijkt naar het nieuwe jaar. 

BBQ & Grill
Koken 
Snoep & Chocolade 
Wok 
Gezond