• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thee kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

Thee kerstpakket

Thee drinken met onze Thee kerstpakketten  

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan thee kerstpakketten staat voor u klaar. 

Theeleuten met lekkernijen

Ben je op zoek naar een origineel en verrassend kerstpakket? Denk dan eens aan één van de kerstpakketten in het thema Thee van Premiumkerstpakketten.nl. Met zo’n fraai kerstpakket gevuld met lekkernijen weet je zeker dat je je klanten, medewerkers en zakenpartners een mooi geschenk geeft om het einde van het jaar 2016 in stijl mee af te sluiten, zodat ook zij met een goed gevoel uitkijken naar een nieuw jaar vol vruchtbare samenwerkingen.

Een kerstpakket met originele inhoud

Dit originele kerstpakket zal bij iedere theeliefhebber goed in de smaak vallen. Thee bestaat in zoveel verschillende smaken, je kunt het zo gek niet bedenken. Heerlijke thee gemaakt van verse kruiden zoals kamille, munt of citroenmelisse, of de favoriete smaken die het altijd goed doen, zoals de English Blend, Earl Grey of rooibosthee. Natuurlijk bestaat een thee kerstpakket uit meer dan alleen maar thee. Denk hierbij aan leuke accessoires en smaakvolle versnaperingen om van te genieten tijdens theetijd.

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.