• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Italiaans kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Italiaans kerstpakket

De lekkerste Italiaanse kerstpakketten van 2023

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan Italiaanse kerstpakketten staat voor u klaar.

Tafelen op z'n Italiaans!

Een goed gevuld Italiaans kerstpakket maak je gegarandeerd iedereen blij mee. Italië is een erg populaire vakantie bestemming waar veel mensen op af komen. Uitgebreid ontbijten, laat lunchen en rond een uurtje of 10 's avonds eten is typisch Italiaans. De Italiaanse keuken is vooral bekend om zijn heerlijke pasta’s, pizza’s en niet te vergeten de wijn.

Assortiment voor de Italiaanse liefhebber

Een origineel kerstgeschenk en voor ieder wat wils. Een heerlijke wijn erbij en koken met de familie. De lekkerste recepten om zo een lekkere pasta of pizza klaar te maken voor het hele gezin. Italiaans eten is en blijft een erg populair kerstgeschenk. Premiumkerstpakketten heeft voor u dus een ruim aanbod voor Italiaanse pakketten op de website, om het u het gemakkelijk te maken! Kiest u voor een plank met lekkere hapjes en een mooi flesje wijn of gaat u voor een heerlijk pizza pakket. 

Waarom altijd dineren zoals we in Nederland gewend zijn: aardappeltjes, vlees, groenten en een heerlijk toetje, als u ook heerlijke Italiaanse gerechten kunt bereiden? Werkgevers, laat uw medewerkers kennis maken met de Italiaanse keuken! Premiumkerstpakketten zorgt voor een gevarieerd aanbod, zodat u wat te kiezen heeft. Zeker weten dat ook de Italiaanse kerstpakketten in de smaak vallen, letterlijk én figuurlijk!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.