• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Italiaans kerstpakket

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan Italiaanse kerstpakketten. Wij hebben de pakketten voor u verzameld binnen één thema.
Geen producten gevonden...

Italiaans kerstpakket

Italiaans kerstpakket 

Een goed gevuld Italiaans kerstpakket maak je gegarandeerd iedereen blij mee. Italië is een erg populaire vakantie bestemming waar veel mensen op af komen. Uitgebreid ontbijten, laat lunchen en rond een uurtje of 10 s’avond eten is typisch Italiaans. De Italiaanse keuken is vooral bekend om zijn heerlijke pasta’s, pizza’s en niet te vergeten de wijn.

Italiaans kerstpakketten assortiment

Een origineel kerstgeschenk en voor ieder wat wils. Wijntje erbij en heerlijk koken met de familie. De lekkerste recepten om zo een lekkere pasta of pizza klaar te maken voor het hele gezin. Italiaans eten is en blijft erg populair kerstgeschenk waardoor Premiumkerstpakketten er voor gezorgd heeft om weer een groot aanbod te laten zien om het voor u wat makkelijker te maken. Kiest u voor een plank met lekkere hapjes en een mooi flesje wijn of gaat u voor een heerlijk pizza pakket. 

Waarom altijd dineren zoals we in Nederland gewend zijn: pasteitje, goed gevulde zelfgemaakt soep, diverse aardappeltjes, vlees, diverse soorten groenten en een heerlijk toetje, als u ook heerlijke Italiaanse gerechten kunt bereiden? De eerste stap is het ontvangen van een Italiaans kerstpakket. Dat zal velen ertoe aansporen om nieuwe producten te proberen, om andere gerechten op tafel te zetten. Werkgevers, laat uw medewerkers kennis maken met de Italiaanse keuken, durf af te wijken van de traditie van de pasteitjes (ook lekker hoor!). Geef uw personeel een Italiaans kerstpakket en let goed op de reacties. Premiumkerstpakketten zorgt voor een gevarieerd aanbod, zodat u wat te kiezen heeft.

Italiaans kerstpakket, u moet het maar durven

De traditionele kerstpakketten zijn altijd een succes. Deze kerstpakketten zijn nog steeds zeer populair. Wilt u dit jaar een keer op een totaal andere manier voor de dag komen met de kerstgeschenken kies dan voor het Italiaanse kerstpakket. De verwachtingen van uw personeel zijn wellicht totaal anders, let op de gezichten van uw medewerkers, als zij de cadeaus open maken nadat u de Italiaanse kerstpakketten heeft uitgedeeld. Durft u het aan om een andere koers te varen? Zeker weten dat ook de Italiaanse kerstpakketten in de smaak vallen, letterlijk en figuurlijk!

Italiaanse kerstpakketten veroveren Nederland

Naast de populaire traditionele kerstpakketten zijn de Italiaanse kerstpakketten favoriet in Nederland. De Italiaanse kerstpakketten veroveren Nederland, omdat steeds meer mensen de buitenlandse keuken ontdekken en waarderen. Werkgevers opgelet, sluit u aan bij deze ontwikkeling en u zult hoge ogen gooien bij uw werknemers. Voor het complete aanbod van deze pakketten kunt u terecht in de webshop van Premiumkerstpakketten. Wij bieden de Italiaanse kerstpakketten aan in diverse prijsklassen. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem vrijblijvend contact op, een deskundig team staat voor u klaar.

We hebben verschillende thema's. Bekijk ook eens:

Snoep & chocolade kerstpakket             Home & Living kerstpakket           Op reis kerstpakket