• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mini kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

Mini kerstpakket

De leukste Mini kerstpakketten van 2021

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan mini kerstpakketten staat voor u klaar.

Diverse soorten mini kerstpakketten 

Een mini kerstpakket is een mooi geschenk om dankbaarheid mee te uiten. Zoals u van ons gewend bent hebben wij diverse soorten mini kerstpakketten waarbij er voor iedereen een pakket te vinden is wat past. Uiteraard met de luxe uitstraling zoals u gewend bent van ons. Maak een selectie uit de diverse samengestelde mini kerstpakketten. De kerstpakketten voor een borrel, vermaak in vrije tijd, wellness en nog veel meer staan voor u klaar.

Het mini kerstpakket als nieuwe favoriet

Mini kerstpakketten zijn, naast de grote en luxe pakketten, de absolute favoriet van de afgelopen jaren. Het mini kerstpakket leent zicht namelijk zeer goed om te combineren met andere geschenken. Denk hierbij aan werk gerelateerde producten zoals een drinkfles met bedrijfslogo of een uitje met het team. Aangezien er een divers aanbod is van mini kerstpakketten is het mogelijk om een passend pakket te vinden voor iedereen. Een mooi geschenk om bedankt mee te zeggen.  

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.