• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mini kerstpakket

Geen producten gevonden...

Mini kerstpakket

Mini kerstpakket bij Premiumkerstpakketten

Premiumkerstpakketten stelt jaarlijks een ruim aanbod aan originele kerstpakketten samen, met de luxe die u van ons gewend bent. In onze overzichtelijke categorieën hebben wij de diverse pakketten gesorteerd om het keuzeproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u een ideaal kerstpakket

Diverse soorten mini kerstpakketten 

Een mini kerstpakket is een mooi geschenk om dankbaarheid mee te uiten. Zoals u van ons gewend bent hebben wij diverse soorten mini kerstpakketten waarbij er voor iedereen een pakket te vinden is wat past. Uiteraard met de luxe uitstraling zoals u gewend bent van ons. Maak een selectie uit de diverse samengestelde mini kerstpakketten. De kerstpakketten voor een borrel, vermaak in vrije tijd, wellness en nog veel meer staan voor u klaar.

Het mini kerstpakket als nieuwe favoriet

Mini kerstpakketten zijn, naast de grote en luxe pakketten, de absolute favoriet van de afgelopen jaren. Het mini kerstpakket leent zicht namelijk zeer goed om te combineren met andere geschenken. Denk hierbij aan werk gerelateerde producten zoals een drinkfles met bedrijfslogo of een uitje met het team. Aangezien er een divers aanbod is van mini kerstpakketten is het mogelijk om een passend pakket te vinden voor iedereen. Een mooi geschenk om bedankt mee te zeggen.  

Bekijk hieronder andere thema’s binnen kerstpakketten 

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze

Op onze website treft u het ruimte aanbod aan luxe kerstpakketten van 2021. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het uitzoeken van een kerstpakket. Vraag een persoonlijk advies aan en wij zullen op basis van uw wensen en budget de mooiste en meeste geschikte pakketten uit ons assortiment voor u selecteren. Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt voor uw bedrijf.