• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket samenstellen

Op een unieke manier iemand bedanken voor de prettige samenwerking? Kies voor een pakket op maat, helemaal naar eigen invulling. Wat zijn de mogelijkheden? Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf op de cadeaudoos, een persoonlijke boodschap of een volledig zelf samengestelde inhoud welke past bij uw bedrijf, personeel of relatie. Ook het aanpassen van bestaande pakketten of het toevoegen van een gepersonaliseerd item is mogelijk bij premiumkerstpakketten. Neem voor vragen over de mogelijkheden en advies contact op met het team via onze contactpagina.

Hoe werkt het bestellen van een maatwerk pakket?

Heeft u interesse in een pakket op maat? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, zodat wij samen kunnen brainstormen over de wensen voor dit jaar. Wij zullen u tijdens elke stap in de ontwikkeling adviseren zodat het resultaat een echt premium pakket is!

Let op: het is mogelijk om maatwerk pakketten te bestellen vanaf 50 pakketten. 

1. Persoonlijk voorstel ✒ 
Om te beginnen zullen we u vragen alle relevante informatie voor uw maatwerk pakketten met ons te delen. Denk hierbij aan het aantal pakketten; het te besteden budget; persoonlijke wensen; een beschrijving van de interesses van uw medewerkers; de bedrijfscultuur; eventuele specialiteiten of onderscheidingen. Op basis hiervan kunnen wij u een persoonlijk voorstel doen per mail.

2. Door tot het goed is ✔
In overleg zorgen we ervoor dat uw maatwerk pakket klopt en volledig voldoet en aansluit aan de wensen. Zo kunt u zelf ook uitkijken naar de aankomst en het schenken van het kerstpakket. 

3. Levering ☖
Na betaling worden de door u samengestelde pakketten op een dag naar keuze bezorgd. Uiteraard in een passende geschenkdoos voor de optimale beleving.

Om u zo goed mogelijke te begeleiden met het samenstellen van een maatwerk kerstpakket plannen we graag een telefonische afspraak met u in, indien u liever per mail correspondeert is dit ook mogelijk.

Neem contact met ons op en start het creëren van een een persoonlijk geschenk!