• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket samenstellen

Een unieke manier om iemand te bedanken voor een jaar inzet. Een pakket op maat met eigen invulling. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf op de cadeaudoos, een persoonlijke boodschap of een volledig zelf samengestelde inhoud welke past bij uw bedrijf. Maar ook als u een bestaand pakket wilt aanpassen helpen wij u graag. 

Hoe werkt het bestellen van een maatwerk pakket?

Heeft u interesse in een pakket op maat? Wij zullen u tijdens elke stap adviseren zodat het resultaat een echt premium pakket is! Let op: het is mogelijk om maatwerk te bestellen vanaf 50 pakketten. 

1. Persoonlijk voorstel ✒
U stuurt ons alle relevante informatie voor uw maatwerk pakketten. Denk hierbij aan het te besteden budget, het aantal pakketten, eventuele persoonlijke wensen, en een beschrijving van uw medewerkers en bedrijf. U ontvangt van ons dan een persoonlijk voorstel via de mail. 

2. Door tot het goed is ✔
In overleg zorgen we ervoor dat uw maatwerk pakket volledig voldoet aan de wensen zodat u zelf ook uit kunt kijken naar de aankomst van het pakket. 

3. Levering ☖
Na betaling worden de door u samengestelde pakketten op een dag naar keuze bezorgd. Wij kunnen u zelfs ondersteunen in het vinden van een unieke manier om de pakketten uit te delen!

Het bestellen van uw eigen maatwerkpakket is volledig mogelijk via de mail. Maar om u zo goed mogelijk te begeleiden plannen we graan een telefonische afspraak met u in.
Neem contact met ons op, en start het bestellen van uw cadeau op maat!