• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket samenstellen

Op een unieke manier iemand bedanken voor de prettige samenwerking? Kies voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Dit kan geheel op maat. Wat zijn de mogelijkheden? Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf op de cadeaudoos, een persoonlijke boodschap of een volledig zelf samengestelde inhoud welke past bij uw bedrijf, personeel of relatie. Ook het aanpassen van bestaande pakketten of het toevoegen van een gepersonaliseerd item is mogelijk bij premiumkerstpakketten.

Gezien de grote drukte is maatwerk nog beperkt mogelijk. Neem voor vragen over de mogelijkheden en advies contact op met het team via onze contactpagina.

Hoe werkt het bestellen van een maatwerk pakket?

Heeft u interesse in een kerstpakket op maat? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, zodat wij samen een kerstpakket kunnen kiezen met de wensen voor dit jaar. Wij zullen u tijdens elke stap in de ontwikkeling adviseren zodat het resultaat een echt premium kerstpakket is!

Let op: het aanvragen van kerstpakketten op maat is mogelijk vanaf 50 stuks. 

1. Persoonlijk voorstel ✒ 
Om te beginnen zullen we u vragen alle relevante informatie voor uw maatwerk kerstpakketten met ons te delen. Denk hierbij aan het aantal pakketten; het te besteden budget; persoonlijke wensen; een beschrijving van de interesses van uw medewerkers; de bedrijfscultuur; eventuele specialiteiten of onderscheidingen. Op basis hiervan kunnen wij u een persoonlijk voorstel doen per mail.

2. De juiste keuze maken ✔
In overleg zorgen we ervoor dat uw maatwerk pakket klopt en volledig voldoet en aansluit op de wensen. Zo kunt u zelf ook uitkijken naar de aankomst én het schenken van het kerstpakket. 

3. Levering ☖
Na betaling worden de door u samengestelde kerstpakketten op een dag naar keuze bezorgd. Uiteraard in een passende geschenkdoos voor de optimale beleving. 

Om u zo goed mogelijke te begeleiden met het samenstellen van een maatwerk kerstpakket plannen we graag een telefonische afspraak met u in, indien u liever per mail correspondeert is dit ook mogelijk.

Neem contact met ons op en start het creëren van luxe kerstgeschenken!