• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Snoep & Chocolade kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Snoep & Chocolade kerstpakket

Kerstpakketten met snoep & chocolade

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan snoep & chocolade kerstpakketten staat voor u klaar.

Divers aanbod van Kerstpakketten 

Als u uw medewerkers of collega’s nou eens écht wilt verwennen dan gaat u voor een snoep en chocolade kerstpakket. Want geef toe… Niets is heerlijker dan het vieren van Kerstmis met echte heerlijke chocolade? Bij Premiumkerstpakketten.nl kiest u heel eenvoudig uw geschenk voor Kerstmis uit een ruim assortiment premium pakketten.

Uiteraard weten we allemaal beter, een gezonde snack is natuurlijk een verstandige keuze. Maar in de donkere wintermaanden kunnen we ons een lekkere zoetige snack zeker permitteren. We hebben een groot assortiment een kerstpakketten met een diverse zoetige inhoud. Echte uitgebreide kerstpakketten met verschillende snoeprepen, zakken met chocoladesnacks, luxe bonbons maar ook een zoutje voor de afwisseling. 

Heerlijke chocolade

Chocolade is een graag gezien en ook luxe cadeau. In Europa zijn we échte liefhebbers en nemen we maar liefst de helft van de wereldomzet door chocolade verkoop op ons. In Zwitserland, thuisland van het grote chocolade merk NESTLÉ, lopen ze aan kop met maar liefst 11,4 kg chocolade per persoon per jaar. In Nederland blijven we wat dat betreft rustig achter en verorberen we jaarlijks ongeveer 4,5 kilo chocolade. 

Ook in onze kerstpakketten hebben we een mooie plek gevonden voor chocolade. Hierbij houden we rekening met de trends van de afgelopen jaren zoals een luxe verpakking, de combinatie van chocolade en originele vormen en bewuste ingrediënten.

Heerlijk snoep

Ook snoep zijn we als Nederlands dol op! Zo eten we ongeveer 9 kilo snoep, exusief chocolade, per jaar. In Nederland hebben we ook een vrij divers aanbod aan verschillende snoepsoorten. Zo zijn er weinig landen ter wereld waar drop écht geliefd is. Maar wij Nederlanders krijgen hier geen genoeg van.Naast de zwarte lekkernij genieten we namelijk ook al sinds de 18e eeuw van de Haagse Hopjes. In 1892 kregen we twee klassieke Nederlandse snoepjes op de markt. Namelijk de Zweeuwse boterbabelaar én Wilhelmina pepermunt.

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.