• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cultureel kerstpakket

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan culturele premium kerstpakketten. Selecteer gemakkelijk een thema en filter hierbinnen om uw zoekopdracht verder te specificeren.

Cultureel kerstpakket

Unieke culturele kerstpakketten

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan culturele kerstpakketten staat voor u klaar.

Mediterraans genieten

De culturele kerstpakketten zijn perfect voor de bourgondische genieters en zetten een cultuur in het zonnetje. Zelfs in de koude decembermaand zorgt een cultureel kerstpakket voor een warm gevoel van binnen! De mediterrane kerstpakketten bevatten met zorg geselecteerde producten uit Spanje of Italië. Sluit voor een moment je ogen en laat je gedachten de vrije loop. Je ligt onder een boom, in een Italiaanse wijngaard. De olijf je die net in je mond stopt glijdt naar binnen en laat een aromatische smaak achter in je mond. Met een heerlijk wijntje spoel je de smaak weg, terwijl de zon door de bomen op je gezicht glinstert. Wat wil je nog meer?! 

Voor ieder wat wils!

Voor de liefhebbers van Zuid-Europese landen zijn er bijvoorbeeld kerstpakketten met een Italiaans of Spaans thema. Twee vakantiebestemmingen die ontzettend populair zijn in ons land. Dit vanwege de rijke cultuur, het warmere klimaat en natuurlijk de uitgebreide en overheerlijke keuken. Dus of je nu houdt van een pastagerecht een verse pizza, of Spaanse tapas, dan zijn deze kerstpakketten het perfecte geschenk! Ook iets verder van huis weten ze wat lekker eten is. De Oosterse pakketten zitten bomvol ingrediënten en producten om gerechten te maken uit de bijzondere Oosterse keuken! Maar ook aan de mensen die het liever wat dichter bij huis houden is gedacht. De Hollandse pakketten bevatten het beste van wat Nederland zelf te bieden heeft! Klik snel door naar het thema wat past bij uw organisatie:

Bekijk hieronder de thema's binnen culturele kerstpakketten 

Elke categorie bevat heerlijke kerstpakketten met producten in de genoemde categorie. Echter treft u in de pakketten ook producten die misschien in een andere categorie kunnen behoren. Door de diverse samenstelling van de pakketten behoren sommige namelijk tot meerdere categorieën.

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.