• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BBQ & Grill kerstpakket

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan premium BBQ & Grill kerstpakketten. Prachtige pakketten voor een mooie avond.

BBQ & Grill kerstpakket

Gril BBQ kerstpakketten assortiment

Barbecueën en grillen, we zijn er dol op in Nederland! In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende grillmasters opgestaan en we gaan helemaal los. Een BBQ voor een heerlijke avondje koken en eten is dan ook een prachtig kerstgeschenk waar niet alleen de ontvangen plezier aan zal beleven. 

Ook populair in de afgelopen jaren zijn de winter barbecues. Deze winterse gezelligheid is ideaal als u liever geen drukte in huis hebt, maar wel een warme maaltijd wilt eten. Daarnaast is een winterse tuin ook zeer geschikt voor een feestje. Warme vuurkorven, gezellige verlichting en een muziekje zijn genoeg om de BBQ een succesvolle beleving te maken. Nog even wachten op het vlees en dan is de avond helemaal compleet. 

Soorten BBQ en grill kerstpakketten 

Binnen ons assortiment treft u verschillende soorten kerstpakketten aan. Hierbij kunt u denken aan een kerstpakket met een mooie tafel BBQ of een BBQ van groter formaat. Sommige pakketten hebben naast dit mooie apparaat ook verschillende hapjes zodat het feest direct kan beginnen, of een heerlijke rub zodat u zelf kunt kiezen wat u met de vleesbereiding wilt doen. 

Maar vergeet ook zeker niet onze kerstpakketten met grill! Handige functionele grillen die in elke keuken passen. Uiteraard ook met extra's zodat je meteen de lekkerste broodjes kunt maken of unieke panini's waarvoor alle vrienden langskomen!

Online gril BBQ kerstpakketten bestellen

Maak gemakkelijk en snel je keuze voor een barbecue of grill kerstpakket via deze categorie. Liever wat hulp bij het uitzoeken? Wij staan voor je klaar! 

Benieuwd naar andere selecties? Bekijk hier onze Koken Kerstpakketten.

 

We hebben verschillende thema's. Bekijk ook eens:

Home & Living kerstpakketten             Luxe kerstpakketten             Spaanse kerstpakketten