• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BBQ & Grill kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

BBQ & Grill kerstpakket

BBQ & grill kerstpakketten 

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan BBQ & grill kerstpakketten staat voor u klaar.

Divers aanbod van Kerstpakketten 

Barbecueën en grillen, we zijn er dol op in Nederland! In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende grillmasters opgestaan en deze bereidingsvorm is uitgegroeid tot ware spot én gewaardeerde hobby. Een BBQ voor een heerlijke avondje koken en eten is dan ook een prachtig kerstgeschenk waar niet alleen de ontvanger plezier aan zal beleven. 

Ook populair in de afgelopen jaren zijn de winter barbecues. Deze winterse gezelligheid is ideaal als u liever geen drukte in huis hebt, maar wel een warme maaltijd wilt eten. Daarnaast is een winterse tuin ook zeer geschikt voor een feestje. Warme vuurkorven, gezellige verlichting en een muziekje zijn genoeg om de BBQ een succesvolle beleving te maken. Nog even wachten op het eten en dan is de avond helemaal compleet!

Soorten BBQ en grill kerstpakketten 

Binnen ons assortiment treft u verschillende soorten kerstpakketten aan. Hierbij kunt u denken aan een kerstpakket met een mooie tafel BBQ of een BBQ van groter formaat. Sommige pakketten hebben naast dit mooie apparaat ook verschillende hapjes zodat het feest direct kan beginnen, of een heerlijke rub zodat u zelf kunt kiezen wat u met de vleesbereiding wilt doen. 

Maar vergeet ook zeker niet onze kerstpakketten met grill! Handige functionele grillen die in elke keuken passen. Uiteraard ook met extra's zodat je meteen de lekkerste broodjes of unieke panini's kunt maken waarvoor alle vrienden langskomen!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.