• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tussen €45 en €55

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Tussen €45 en €55

Kerstpakketten tussen 45 en 55 euro

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan kerstpakketten tussen 45 en 55 euro staat voor u klaar.

Divers aanbod van Kerstpakketten 

In deze categorie hebben we alle kerstpakketten met een prijs tussen 45 en 55 euro voor u verzameld. In deze categorie treft u een divers aanbod aan kerstpakketten geschikt voor een breed publiek. De pakketten zijn ideaal als blijk van waardering, maar ook zeer geschikt om te geven in combinatie met een ander product. Daarnaast zijn er ook in deze prijscategorie veel verschillende themapakketten. Voor elke smaak treft u hier een kerstpakket wat past. 

Benieuwd naar andere selecties? Bekijk hier kerstpakketten tussen 55 en 65 euro.

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.