• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Borrel kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Borrel kerstpakket

Kerstpakketten voor de borrel

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan borrel kerstpakketten staat voor u klaar.

Divers aanbod van Kerstpakketten 

Lekker borrelen. Een écht Nederlandse bezigheid. Natuurlijk zijn ze in andere landen ook niet vies van samenkomen en genieten van een drankje en een snack. Maar zoals we in Nederland borrelen wordt er nergens anders ge-borreld. 

De premium borrelpakketten zijn zo samengesteld dat de borrel direct kan beginnen! Zo bevatten de pakketten diverse snacks. Zoet én hartig zodat er voor iedereen wat lekkers aanwezig is. Natuurlijk kunnen de hapjes nog aangevuld worden naar eigen producten naar keuze om de borrel uit te breiden. Daarnaast bevatten de pakketten nog een leuk product zoals een etagère, borrelplank of bakjes om het eten leuk in te presenteren. Alles voor een goede borrel!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.