Hoe vier je origineel en professioneel je verjaardag op kantoor?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe vier je origineel en professioneel je verjaardag op kantoor?

Hoe vier je op een leuke maar ook professionele manier een verjaardag op kantoor? Met deze tips wordt dit direct makkelijker.

Hoe vier je je origineel en professioneel je verjaardag op kantoor

De kans is aanzienlijk groot dat er iemand binnen uw bedrijf binnenkort jarig is. Veel ondernemers vinden het lastig om iets te doen wanneer iemand bij hen op kantoor jarig is. Wat is namelijk de beste manier om te laten zien dat je over veel waardering voor deze persoon beschikt? Om hierachter te komen is het handig om snel verder te lezen. In dit artikel hebben we dé tips waarop u een werknemer op kantoor tijdens zijn of haar verjaardag echt even in het zonnetje kan zetten.

Organiseer een gezellige lunch

Een van de leukste dingen die u maar kunt doen is het organiseren van een gezellige lunch. Tijdens de lunch kan iedereen samenkomen om de verjaardag goed te vieren. U kunt ervoor kiezen om in uw bedrijfspand zelf iets te eten als hier de mogelijkheid toe bestaat. Het is echter ook leuk om iets te eten in de stad. Het leukste is natuurlijk om iets te kiezen waarvan u weet dat de jarige het echt leuk zal vinden. Een uniek idee wat het altijd goed doet als het lekker weer is, is een picknick met het bedrijf.

Maak een digitale verjaardag wens

Vergeet de standaard verjaardagskaarten, het is tijd om het eens iets unieker aan te pakken. In plaats van een voorgedrukte verjaardagskaart is het leuk om een digitale verjaardag wens te maken voor de jarige persoon. Dit is natuurlijk wat makkelijker als het kantoor niet zo groot is. Door allemaal een korte boodschap op te nemen en deze achter elkaar te zetten zal u uw waardering voor deze persoon pas echt kunnen laten zien. Dit is toch een stuk beter dan de standaard zinnen als ‘Gefeliciteerd met je verjaardag’ of ‘Op naar het volgende jaar’.

Maak een Rad van Fortuin

Dit is een optie die iets meer werk in beslag neemt, maar die wel zorgt voor een leuke twist aan de verjaardag. Maak een Rad van Fortuin en laat uw medewerker aan het rad draaien. Op het rad vermeld u natuurlijk welke cadeautjes er gewonnen kunnen worden. Belangrijk is om alle prijzen even duur te houden. Op die manier voorkomt u dat er een discrepantie ontstaat tussen de verschillende jarige werknemers. Aangezien u het bord ook voor andere jarigen kunt gebruiken is dit een ideale optie voor de grotere bedrijven met veel werknemers. Daar komt bij dat het voor de medewerker leuk is om iets te krijgen waar hij of zij echt iets aan heeft.

Met deze selectie heeft u in ieder geval een drietal opties voorbij zien komen voor het feliciteren van uw medewerker op kantoor. Door het net even wat anders aan te pakken dan normaal zal u uw waardering laten zien. Een werknemer maakt toch onderdeel uit van uw team, hier mag u af en toe wel eens bij stilstaan. Een verjaardag is hier de perfecte gelegenheid toe.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.