Hoe plan je het beste een zakelijk kerstfeest?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe plan je het beste een zakelijk kerstfeest?

Traditionele kantoorfeesten zien er dit jaar misschien een beetje anders uit - gelukkig zijn er veel virtuele team-kerstfeestideeën beschikbaar - neem een kijkje en probeer enkele van de persoonlijke ideeën hieronder op te nemen in uw virtuele evenement!

Hoe het beste zakelijk kerstfeest te plannen

Traditionele kantoorfeesten zien er dit jaar misschien een beetje anders uit - gelukkig zijn er veel virtuele team-kerstfeestideeën beschikbaar - neem een kijkje en probeer enkele van de persoonlijke ideeën hieronder op te nemen in uw virtuele evenement!

Het plannen van een zakelijk kerstfeest kan stressvol en uitdagend zijn. Het kan ook tijdrovend zijn. Gelukkig zijn er dingen die u kunt doen om het plannen van een zakelijk kerstfeestje te vergemakkelijken.

Kies een locatie

U kunt het feest houden op de externe locatie of op kantoor. Uw budget en het aantal mensen dat het feest bijwoont zijn enkele van de dingen waar u rekening mee moet houden. Stel dat iedereen van kantoor het feest gaat bijwonen. Als u ervoor kiest om het feest buiten het kantoor te houden, moet u onderzoek doen en uitzoeken welke locaties open zijn. Uiteraard is het mogelijk dat deze mogelijkheid niet langer tot de opties behoord binnen de regels van de COVID-19 pandemie

Kies een datum

U moet zo snel mogelijk een datum kiezen. Hierbij is het handig om eerst te inventariseren welke datum het beste werkt. U moet contact opnemen met de locatie en informeren naar de datum als u ervoor kiest om het feest buiten het kantoor te houden. Zodra u een datum selecteert, moet u een save-the-date-kaart opsturen.

Kies een team

Feestplanning is niet iets dat u alleen hoeft te doen. Kies een toegewijd team nodig dat u kan helpen. Dit neemt de stress weg bij het plannen van feesten en helpt u tijd te besparen.

Naast het selecteren van een team om met u samen te werken, is het een goed idee om een feestplanner in te huren. Feestplanners zorgen ervoor dat alle belangrijke details aan bod komen. Ze zorgen er ook voor dat u het evenement van uw dromen krijgt terwijl u binnen uw budget blijft.

Kies een vakantiemaaltijd

Het eten is een van de grootste kostenposten in verband met feestplanning. Er zijn echter enkele manieren waarop u geld kunt besparen. Geplateerde maaltijden zijn een stuk goedkoper dan maaltijden in buffetvorm. U kunt ook overwegen om fingerfood te serveren in plaats van een volledige maaltijd.

Stel limieten in voor alcohol

Alcohol zal bijdragen aan uw feestbudget. Als u er echter toch voor kiest om alcohol te schenken, moet u een limiet stellen aan de hoeveelheid alcohol die u mag consumeren. Misschien wilt u ook het soort alcohol dat wordt geschonken, beperken. U kunt de kosten laag houden door goedkope cocktails te serveren in plaats van duurdere alcohol.

Stel basisregels in

Bedrijfsfeesten horen leuk te zijn. Het is echter belangrijk dat medewerkers onthouden dat ze te allen tijde het bedrijf vertegenwoordigen. U moet de regels voor het bijwonen van het feest een paar dagen voor het evenement naar al uw medewerkers sturen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.