Top 7 dingen die u niet moet doen op het kerstfeest op kantoor

  • Geplaatst op
  • 0
Top 7 dingen die u niet moet doen op het kerstfeest op kantoor

Een tijd voor feestvreugde en feest; het kerstfeest op kantoor is een geweldige kans om eindelijk te ontspannen en de collega's te leren kennen met wie je het hele jaar hebt gewerkt. Er zijn wel dingen die u beter kunt voorkomen...

Top 7 dingen die u niet moet doen op het kerstfeest op kantoor

Een tijd voor feestvreugde en feest; het kerstfeest op kantoor is een geweldige kans om eindelijk te ontspannen en de collega's te leren kennen met wie je het hele jaar hebt gewerkt.

Hoewel het belangrijk is om te genieten, is het misschien de moeite waard om na te denken over wat het kerstfeest voor uw professionele leven betekent en hoe het je in de toekomst kan helpen. Het is veilig om te zeggen dat als je baas kan zien dat u zich op de juiste manier kunt gedragen terwijl u nog steeds plezier hebt, hij/ zij u in de toekomst misschien grotere klanten of projecten toevertrouwt.

Te laat komen

Als u laat bent, kan dat uw baas en collega's de indruk geven dat u niet echt om het feest geeft. Kom met alle anderen aan en breng het eerste deel van de avond door met het mengen en leren kennen van mensen van verschillende afdelingen en teams.

Ongepaste grappen

Uw vrienden in de kroeg vinden het misschien heel grappig, maar uw collega's hebben waarschijnlijk een breed scala aan achtergronden en hebben verschillende overtuigingen en attitudes. U weet nooit hoe mensen zullen reageren en het beledigen van collega's is geen geweldige manier om vrienden te maken.

Te dronken worden

Houd het tempo bij en als u het geluk heeft een ‘gratis’ bar te hebben, vermijd dan misbruik ervan - het is misschien gratis voor u, maar het is hoogstwaarschijnlijk dat het bedrijf er nog steeds voor moet betalen. Domme, dronken capriolen kunnen op dat moment grappig zijn, maar uw collega's zullen u de volgende dag op kantoor uitlachen in plaats van met u lachen.

Om promotie of opslag vragen

Dit is ook de kans van uw baas om te ontspannen en druk op hem of haar uitoefenen door een praatje te slaan kan irritant en stressvol zijn. Geniet in plaats daarvan van intelligente gesprekken en praat over delen van uw persoonlijke leven die u graag wilt delen om een band op te bouwen.

Roddelen over collega's

Het is zeer waarschijnlijk dat de dingen die u zegt, worden doorgegeven, gekoppeld met uw naam en een nieuwe verfraaiing van het verhaal. Voorkom dat u collega's van streek maakt of de roddels op kantoor wordt bestempeld door in plaats daarvan uw eigen verhalen en persoonlijk nieuws te delen.

Hele avond op uw mobiel besteden

Er is niets zo frustrerend als proberen te praten met iemand die constant op zijn telefoon kijkt. Schakel hem uit en geniet van het gezelschap van uw collega's.

Vergeten plezier te maken

Het is tenslotte een feest dus geniet van de avond, maak nieuwe vrienden en ontspan!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.