De beste kerstfilm karakters

  • Geplaatst op
  • 0
De beste kerstfilm karakters

Het zijn de films waar de meeste mensen echt naar uitkijken, met talloze kerstklassiekers die een blijvende indruk achterlaten op zoveel mensen.

De beste kerstfilm karakters 

Het is echt de mooiste tijd van het jaar, daarom zijn mensen al maanden voor de komst enthousiast over Kerstmis. Of het nu gaat om de cadeautjes, snacks en feestmaaltijden, of de vreugde om omringd te zijn door familie, Kerstmis is een tijd als geen ander.

Een ander aspect waar kerstmensen echt niet op kunnen wachten, is de mogelijkheid om op de bank te gaan zitten en herhalingen van klassieke kerstfilms van de afgelopen jaren te bekijken. Het zijn de films waar de meeste mensen echt naar uitkijken, met talloze kerstklassiekers die een blijvende indruk achterlaten op zoveel mensen.

Als gevolg hiervan zullen talloze personages uit de reeks kerstfilms die we in de loop der jaren allemaal hebben bekeken, altijd worden herinnerd. De lijst met gedenkwaardige personages kan gigantisch zijn, maar we zullen ons hieronder concentreren op een paar.

 

Buddy the Elf

Een personage uit de eerdergenoemde Elf, Buddy the Elf en zijn neiging om panty's te dragen en te pronken met zijn grote glimlach, zijn onmogelijk te vergeten. Buddy's energie, gespeeld door Will Ferrell, is besmettelijk en zijn liefde voor Kerstmis is ongeëvenaard. In tijden waar negativiteit wijdverbreid is, zijn de kerstvreugde en unieke kijk op het leven van Buddy the Elf de moeite waard om opnieuw te kijken, zelfs als u de film al eerder hebt gezien.

 

Jack Skellington

Jack Skellington, een enorm populair personage uit The Night Before Christmas, hield niet echt van Kerstmis of was er niet al te vriendelijk voor, maar hij wordt nog steeds liefdevol herinnerd. Ondanks dat hij doordrenkt is van gothic-accessoires en eruitziet als iets uit een horrorfilm, is de impact van Jack Skellington op Kerstmis echt iconisch, vooral omdat The Night Before Christmas zo'n gedenkwaardige kerstfilm is. Ondanks de ontvoering van de kerstman, is het moeilijk om de goede oude Jack Skellington en zijn gigantische schedelkop te vergeten.

 

Harry Lime

Harry Lime, gespeeld door de onvergetelijke Joe Pesci in de echte klassieker Home Alone, is misschien een vervelende inbreker die in wezen de kerst van mensen wil ruïneren. Toch is zijn rol in deze film onmogelijk te negeren. Harry Lime, een grappige en brutale man, realiseerde zich snel dat hij en zijn handlanger hun match in Kevin McAllister hadden ontmoet en zei de klassieke zin: "Ik denk dat we worden opgelicht door een kleuter." Uiteindelijk bleek hij gelijk te hebben toen Kevin bovenaan kwam, waardoor Harry Lime zijn tijd achter de tralies achterliet. Wat een klassieker.

 

John McClane

De actieklassieker van John McTiernan, Die Hard, is een klassieke kerstfilm voor zoveel mensen, vooral omdat het allemaal begint wanneer terroristen een kerstfeest bijwonen dat wordt bijgewoond door John McClane, waardoor zijn kansen op een hereniging met zijn vervreemde vrouw worden getemperd. Ze hebben daar zeker een fout gemaakt, want het wordt duidelijk dat je niet met John McClane moet rotzooien, vooral niet met Kerstmis.

 

Willie T. Soke

De release van Bad Santa in 2003 bleek een enorme hit te zijn, grotendeels te danken aan het feit dat het allesbehalve kerstsfeer omvatte, met het doel van Willie T. Soke om zich in zoveel mogelijk warenhuizen als kerstman te verkleden en ze vervolgens uit de aandacht te halen. Dat verandert echter nadat de alcoholist Willie een kind ontmoet dat in de kerstman gelooft, wat hem ertoe brengt zijn leven te beoordelen en toe te geven dat hij zichzelf haat. Gelukkig zijn er niet veel Willie T. Soke's in de echte wereld.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.