De beste Disney kerstfilms

  • Geplaatst op
  • 0
De beste Disney kerstfilms

Een van de beste kersttradities is om met het gezin te gaan zitten voor een avond vol feestelijke filmmagie. Kerstmis en Disney gaan hand in hand als het gaat om alles wat magisch is, dus hier is een lijst met de 5 beste Disney-kerstfilms die u jaar na jaar kunt bekijken.

De beste Disney kerstfilms

Een van de beste kersttradities is om met het gezin te gaan zitten voor een avond vol feestelijke filmmagie. Kerstmis en Disney gaan hand in hand als het gaat om alles wat magisch is, dus hier is een lijst met de 5 beste Disney-kerstfilms die u jaar na jaar kunt bekijken.

 

The Nightmare Before Christmas

Een Disney-klassieker die vandaag nog steeds een grote hit is bij kinderen. Chaos en verwarring ontstaan ​​in Halloween Town wanneer pompoenkoning Jack Skellington zich verveelt door dezelfde routine van Halloween en mensen bang maken. Jack ontdekt Christmas Town en geïntrigeerd door de twinkelende lichtjes en de kerstsfeer, probeert hij de festiviteiten over te nemen. Zelfs zo ver dat hij "Sandy Claws" zelf ontvoert. Maar Jack beseft al snel dat Kerstmis meer te bieden heeft als zijn op Halloween geïnspireerde geschenken horror brengen in plaats van vreugde.

The Santa Clause

Tim Allen speelt Scott Calvin, een manager bij een speelgoedbedrijf en een gescheiden vader. Scott wordt op kerstavond gewekt door zijn zoon Charlie, die hem vertelt dat hij een geluid op het dak heeft gehoord. Ze gaan allebei naar buiten om te onderzoeken en vinden een geschrokken kerstman die van het dak valt en op magische wijze verdwijnt, met achterlating van het beroemde rode pak en een door rendieren geleide slee. Charlie vraagt ​​Scott om het kerstmanpak aan te trekken, wat ertoe leidt dat hij de nieuwe kerstman wordt en naar de Noordpool wordt vervoerd na een nacht vol kerstcadeaus over de hele wereld te hebben bezorgd.

A Christmas Carol

Er zijn veel bewerkingen van Charles Dickens 'A Christmas Carol, maar deze Disney-versie vertelt het geliefde verhaal wonderbaarlijk en legt de echte gemene geest van Scrooge vast, ingesproken door Jim Carrey. De animatie hierin is heel levensecht. Scrooge krijgt in de nacht van kerstavond bezoek van drie geesten, die hem allemaal meenemen op een reis door zijn verleden, heden en toekomst in een poging hem te laten veranderen van de gemene, bittere persoon die hij is geworden, voordat het te laat is.

Mickey's Once Upon a Christmas

Mickey's Once Upon a Christmas is onderverdeeld in drie feestelijke feelgood verhalen. De neefjes van Donald Duck, Kwik, Kwek en Kwak zouden willen dat het elke dag kerst zou zijn en in echte vakantiestijl komt hun wens uit - maar het is niet alles wat ze dachten dat het zou zijn. In het tweede verhaal worstelt Goofy's zoon, Max, om te geloven dat de kerstman echt is en het is aan Goofy om hem anders te overtuigen. In het laatste feestelijke verhaal proberen Mickey en Minnie het perfecte kerstcadeau voor elkaar te vinden, maar in plaats daarvan ontdekken ze de ware betekenis van Kerstmis.

De Muppet Christmas Carol

De Muppets versie van A Christmas Carol laat je gegarandeerd lachen en feestelijk voelen. Verteld door de Grote Gonzo met hulp van Rizzo de Rat, deze luchtige en leuke film is een favoriet van het gezin en het is duidelijk waarom. Met veel charme, humor en een geweldige prestatie van Michael Caine als de ellendige, oude Ebenezer Scrooge - en niet te vergeten optredens van Kermit the Frog en Miss Piggy als Bob Cratchit en Mrs Cratchit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.