Leuke manieren om een kerstpakket Corona-proof te geven

  • Geplaatst op
  • 0
Leuke manieren om een kerstpakket Corona-proof te geven

Zoals u waarschijnlijk al wel had verwacht zal kerst er dit jaar echt anders uit gaan zien. Daarom hebben wij een aantal mooie tips om op een veilige manier een kerstpakket te schenken.

Leuke manieren om een kerstpakket Corona-proof te geven

Zoals u waarschijnlijk al wel had verwacht zal kerst er dit jaar echt anders uit gaan zien. Dit brengt verschillende uitdagingen met zich mee voor ondernemers. Hoe moet u uw kerstpakket in 2020 namelijk geven aan de medewerkers? Dit is nogal een klus als u het gehele veilig wilt doen. Om u wat beter op weg te helpen hebben we in dit artikel een aantal handige tips op een rijtje gezet voor het veilig geven van kerstpakketten tijdens dit kerstfeest!

Bezorg de pakketten zelf 

Een van de leukste manieren waarop u in staat bent de kerstpakketten in 2020 te geven aan uw medewerkers is door de pakketten zelf af te leveren. Mocht u nu een enorm groot bedrijf hebben dan kunt u natuurlijk het beste ook de regio managers erbij halen om dit proces wat te bespoedigen. Door het zelf te doen zal u ook gelijk de werknemers even kunnen zien. Uiteraard kan dit op een geheel veilige manier, u hoeft namelijk alleen maar aan te bellen. Door de medewerkers het zelf te laten pakken zullen beide partijen geen enkel risico lopen.

Maak er een digitaal kerstpakket van

Digitaal is er steeds meer mogelijk, zo ook als het aankomt op het geven van kerstpakketten. Door het dit keer digitaal te doen is het niet meer noodzakelijk om fysiek contact te houden. Zo zijn er verschillende aanbieders die werken met een soort puntensysteem. Voor een bepaald aantal punten kunnen uw medewerkers leuke dingen uitzoeken. Dit zorgt er niet alleen voor dat zij voorzien zijn van een kerstpakket in 2020 wat tenminste echt aansluit bij wat ze leuk vinden, maar het maakt het ook gelijk een stuk veiliger. Niet voor niets dat steeds meer bedrijven kiezen voor dit digitale alternatief.

Laat de werknemer het cadeau meenemen

Uiteraard is het ook nog altijd mogelijk om uw medewerker het pakket mee te laten nemen. Dit kan u bijvoorbeeld doen door een speciale stellage te maken met de kerstpakketten en door iedereen een eigen kerstpakket te laten pakken. Het makkelijkste is natuurlijk wel als u hiervoor een soort schema maakt. Op die manier voorkomt u dat iedereen het pakket op dezelfde tijd op wilt gaan halen. Het is natuurlijk leuk om de stellage wel een beetje te versieren met kerst decoratie. Op die manier zal de medewerker toch nog een goed gevoel krijgen wanneer hij of zij het pakket gaat halen.

Het is dus wel degelijk mogelijk om dit jaar kerstpakketten op een veilige manier uit te delen, u zal het alleen net even wat anders aan moeten pakken. Door de handige tips en tricks uit dit artikel zorgt u ervoor dat u de medewerkers kunt voorzien van een leuk geschenkje, zonder dat hierbij onnodige risico’s worden genomen. Blijf zeker even hangen op de site als u nog veel meer te weten wilt komen over kerst tijdens deze Coronatijd!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.