Kerstpakket 25 euro

  • Geplaatst op
  • 0

Weet u dat u voor slechts 25 euro een schitterend en goed gevuld kerstpakket kunt kiezen bij Kerstpakkettenkiezer? Natuurlijk doet u dit jaar ook weer mee aan de gezellige kerstpakkettentraditie. Nu u weet dat u voor slechts 25 euro per personeelslid een fraai kerstpakket kunt bestellen, zult u snel kunnen berekenen welk budget u daarvoor dient de reserveren, namelijk 25 euro keer het aantal personeelsleden binnen uw onderneming of organisatie. U kunt ook enkele kerstpakketten meer bestellen voor zakenrelaties, stagiaires of ZZP’ers met wie u het afgelopen jaar fijn heeft gewerkt.

Kerstpakket 25 euro voldoet

Als ondernemer weet u dat personeelskosten een groot deel van uw inkomsten opslokken. Naast het salaris komen daar ook nog andere kosten bij, bijvoorbeeld de kerstcadeaus. Ga naar de website van Kerstpakkettenkiezer en u ziet dat u ook met een beperkt budget kerstpakketten kunt uitdelen. Voor slechts 25 euro per persoon heeft u een mooi kerstcadeau voor uw personeelsleden. Een kerstpakket van 25 euro voldoet prima, een kerstpakket waar u alle ontvangers blij mee maakt. Uw medewerkers eens per jaar laten merkendat u hun inzet waardeert kan heel eenvoudig door het overhandigen van een kerstpakket 25 euro.

Kerstpakket 25 euro voor medewerkers en zakenrelaties

Uw medewerkers zorgen er voor dat u een bedrijf kunt runnen. Daarvoor wilt u uw personeel graag bedanken. De feestdagen zijn daarvoor heel geschikt. U kiest een fraai kerstpakket 25 euro uit bij Kerstpakkettenkiezer. U deelt deze pakketten uit vlak voor de feestdagen, bijvoorbeeld tijdens de kerstborrel of tijdens een toespraak over het reilen en zeilen van het bedrijf en de prognoses voor het volgende jaar. Het kerstpakket 25 euro is een mooi en sfeervol kerstpakket dat uw medewerkers graag zullen ontvangen om het kerstfeest uitbundig te kunnen vieren. Het is prettig als u als werkgever daar een steentje aan bij kunt dragen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.