Glutenvrij kerstpakket

  • Geplaatst op
  • 0
Glutenvrij kerstpakket

Ieder jaar wil je je werknemers graag verrassen met een bijzonder kerstpakket. Maar wat doe je als sommige werknemers geen gluten mogen hebben? Er zijn helaas steeds meer mensen die te maken hebben met een glutenallergie. Daar kun jij als werkgever vanaf nu ook rekening mee houden als je een kerstpakket uit gaat kiezen. Er bestaan namelijk glutenvrije kerstpakketten. Laat daarom je werknemers volop genieten van de feestdagen met producten die zij allemaal wel mogen hebben. Wat zullen zij het waarderen dat je er rekening mee hebt gehouden.

Voordelen glutenvrije kerstpakketten

Het is belangrijk dat je als werkgever rekening gaat houden met je werknemers. Zeker met de feestdagen, je wil dan namelijk net wat extra’s doen voor hen en dan is het lastiger als ze bijv. geen gluten mogen. Gelukkig bieden wij jou de oplossing, je hebt zelf misschien geen tijd om na te gaan wat zij wel en niet mogen hebben. Maar dit hebben wij al voor je gedaan en daarom is er een glutenvrij kerstpakket samengesteld. Dit kun jij bij ons bestellen en eerst bekijken wat er mogelijk is:

  • Ruim aanbod glutenvrije pakketten. Je kunt dus zelf kiezen hoeveel je wilt besteden en dan wordt het pakket door ons samengesteld en wordt alles ruim op tijd geregeld voor je werknemers.

  • Iedere werknemers kan nu een bijzonder kerstpakket ontvangen. Het is fijn dat werknemers alles ook zelf kunnen nuttigen, omdat zij het mogen hebben. Als werkgever is het net dat beetje extra wat je doet voor je werknemers.

  • Het wordt gewaardeerd dat je aan alle werknemers denkt. Het is namelijk lastig om na te gaan wat
    mensen wel of niet mogen hebben en als je een glutenvrij kerstpakket kiest, dan kunnen zij net als
    andere werknemers smullen met de feestdagen!

  • Betaalbaar en goed gevulde kerstpakketten. Niemand gaat hier iets tekort komen.

Online glutenvrij kerstpakket bestellen

Bij ons heb je het voordeel dat alles online geregeld kan worden en daar laten wij je dan ook graag kennis mee maken. Bezoek daarom vandaag onze site nog zodat jij de glutenvrije kerstpakketten ook kunt bekijken. Iedere dag weer heb jij de kans om er gebruik van te maken en je bestelling te plaatsen. Het enige advies wat wij je kunnen geven is zorg dat je op tijd bent zodat je er zeker van bent dat je de kerstpakketten hebt die je voor je werknemers wenst.

Verras je medewerkers met kerst

Met de feestdagen wil jij als werkgever je medewerkers weer goed verrassen en dat gaat heel goed met deze pakketten. Er wordt ieder jaar weer veel tijd en aandacht aan besteed en daarom is het goed dat je jouw medewerkers dit jaar ook eens goed gaat verrassen. De glutenvrije kerstpakketten zijn de moeite waard en bevatten vele extraatjes. Laat alle medewerkers genieten met de feestdagen en dan kun jij nagaan hoe fijn het is voor hen dat je rekening houdt met iedereen. Het zal echt gewaardeerd worden dus bestel vandaag nog jouw glutenvrije kerstpakketten bij ons online.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.