Kerstpakket 35 euro

  • Geplaatst op
  • 0
Kerstpakket 35 euro

Uw personeel verrassen met een kerstpakket 35 euro, dat wilt u toch ook? Een mooi bedrag wat u per persoon uit kunt geven en daarbij kiest u voor een goed gevuld pakket voor iedere werknemer. Misschien valt de voorkeur wel op een mooi traditioneel kerstpakket. Het zit vol met etenswaren en drinken soms worden er accessoires aan toegevoegd als een leuke beker, een kaasplankje, een receptenboekje. Tijdens de feestdagen in december wordt er door velen meer gegeten en gedronken en er worden gerechten bereid die vaak in gezelschap van anderen worden gegeten.

Kerstpakket 35 euro kiezen

Het is goed dat u die keuze ook maakt want dan ziet u wat een kerstpakket 35 euro met uw personeel kan doen. Gezelligheid, familie, vrienden, een mooi gedekte tafel, spelletjes, woorden die bij het vieren van kerst horen. Ook het traditioneel kerstpakket kan aan het rijtje worden toegevoegd. Vader of moeder die trots en blij samen met de kinderen het kerstpakket uitpakken, een mooi kersttafereel! Het wordt tijd om ook het andere aanbod eens te bekijken, want wellness kan ook de keuze zijn of een speciaal Italiaans kerstpakket 35 euro. Het kan en mag bij ons allemaal dus laat u informeren.

XL kerstpakketten

XL kerstpakketten

Originele kerstpakketten

originele kerstpakketten

Online kerstpakket 35 euro bestellen

Voordat u de keuze maakt voor een kerstpakket 35 euro, raden we u aan om bij ons een kijkje te komen nemen en zo kunt u eenvoudig alles bestellen. Voor iedere werknemer een kerstpakket 35 euro, een goede keuze want zij zullen u erg dankbaar zijn. U gaat het terug zien op de werkvloer want ze gaan u allen erg dankbaar zijn. Geniet u daarom nu van ons aanbod en laat u alvast inspireren door wat er voor een kerstpakket 35 euro aangeboden kan worden.

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.