• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Duurzaam kerstpakket

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.
Geen producten gevonden...

Duurzaam kerstpakket

Duurzame kerstpakketten 

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan duurzame kerstpakketten staat voor u klaar.

Er wordt steeds meer nagedacht over duurzame veranderingen. Sinds 2010 is de Nederlandse overheid bezig met het inkopen van duurzame producten en diensten (mkbservicedesk.nl, 2012). Ook Bedrijven die niet alleen handelen vanuit commerciële belangen, maar ook een oog voor de samenleving en het milieu hebben doen hier aan mee. Als relatiegeschenk of gift is een duurzaam kerstpakket dit jaar het perfecte geschenk.

De unieke belevenis van biologische producten en goede doelen

Kerst staat voor éénheid en het denken aan anderen. Bij het maken van een pakket wordt rekening gehouden met people, profit en planet. Alle denkbare producten zijn biologisch, zelfs de wijn. Hierdoor is voor ieder wat wils en een kleine kans dat je de ontvanger van het pakket teleurstelt. Soms wordt gekozen om met Kerst een schenking te doen aan goede doelen. Hierbij krijgen de ontvangers van het cadeau een ‘shortlist’, waarbij zij zelf kunnen invullen naar welke organisatie het bedrag zal gaan. Het ‘one for one’ concept wordt veel gebruikt in d schenking aan goede doelen. Voor elk cadeau die je doet kan je iemand in nood helpen. Een voorbeeld hiervan is dat je met een cadeaukaart een product kan kopen, welke tevens geschonken wordt aan een kind in een derdewereldland.

Ook als simpele ‘give-away’

Het ziet ernaar uit dat al veel bedrijven hebben toegegeven aan het duurzaamheidsidee. Het is zelfs een trend geworden om duurzame kerstpakketten te geven aan medewerkers en relaties. Echter is het niet zo dat alleen bedrijven kunnen bijdragen aan deze duurzame aspecten. Ook als gift zijn de verschillende cadeaubonnen of biologische producten aan te schaffen om een vriend, familielid of kennis bewust(er) te maken van het belang van duurzaamheid. Laat jouw omgeving ook bewuster worden van duurzaamheid en help een ander die het moeilijk heeft..

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.