• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket XL

Bekijk het ruime aanbod van XL kerstpakketten. Gemakkelijk verzameld in één thema.
Geen producten gevonden...

Kerstpakket XL

Een groot kerstpakket in een kleine verpakking

Wie denkt aan een groot kerstpakket, denkt gelijk aan omvang. Nu is het XL kerstpakket verkrijgbaar die geen mega-constructie heeft, maar gewoon lekker compact ingedeeld is. Ideaal voor de mensen die een keer wat anders willen geven dan de standaard kerstcadeaus. Hiermee weet je namelijk zeker dat je de ontvanger verrast.

Maar liefst 30 producten

In het XL kerstpakket zit voor iedereen wat. Het maakt niet uit of je het pakket wilt geven aan je man, vrouw, moeder, oom of tante. Alle benodigdheden voor een perfecte Kerst zitten hierin. Er is rekening gehouden met de verschillende aspecten van Kerst waar iedereen een warm gevoel bij krijgt. Dat betekent dat je niet met ‘standaard’ spullen in je huis zit, maar exclusieve (Kerst)producten waar je gasten nog verbaasd van zullen staan.

Een eerlijke verdeling

Om te zorgen dat er voor iedereen wat in het kerstpakket zit is deze onderverdeeld bij de vulling. Er zitten namelijk servies, etenswaren, gadgets en kleren in die allemaal een unieke kerst voor de ontvanger verzorgen. Zo is er een verdeling van 5 producten per categorie.

Speciaal ontwerp

De producten zijn allemaal speciaal ontworpen in het thema van Kerst. Zo krijgt de ontvanger geen standaard kerstcadeau, maar een kerstpakket. Door de uniekheid van de producten is het niet alleen een cadeau, maar ook een blikvanger voor bezoeker en tegelijkertijd een souvenir die je gedurende het gehele jaar op de kast kan plaatsen.


We hebben verschillende categorieën. Heeft u interesse? Bekijk dan:


Koffie kerstpakket                               Spaanse kerstpakketten                    MVO kerstpakket