• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket voor vrouwen

Geen producten gevonden...

Kerstpakket voor vrouwen

Het meest veelzijdige kerstpakket voor de liefste vrouw

Bijna alle vrouwen hebben tegenwoordig dat heerlijke en warme gevoel wanneer de Kerst weer aanbreekt. Lekker eten, de opmaak van de kerstboom en niet te vergeten al die leuke cadeaus. Vooral het heerlijke eten is elk jaar weer het moment voor de vrouwen om zich als ware keukenprinsessen te ontpoppen. Om de hardwerkende vrouw te helpen, is hier het ideale kerstpakket voor vrouwen.

Kookparadijs

Het boek ‘koekparadijs’ is perfect om de meest culinaire kerst van je leven te vieren. Met verschillende topgerechten uit Zuid-Afrika, China en Thailand zal het aan diversiteit dit jaar niet ontbreken. Wat het boek zo exclusief en bijzonder maakt is dat de schrijver van het boek persoonlijk naar alle landen afgereisd is en vanuit daar geschreven heeft over zijn ervaringen. Als kerstpakket voor de vrouw in je omgeving zou dit niet alleen een kennismaking met verschillende culinaire hoogstandjes zijn, maar een blijvende ervaring en waardevol souvenir.

Geschikt voor iedereen

Het kerstpakket voor vrouwen is geschikt voor volwassenen en (oudere)kinderen. Het hoeft dus niet perse je vrouw of vriendin te zijn, maar kan ook bestemd zijn voor je zusje, nicht, tante of moeder. Het zal elke vrouw een unieke belevenis van verschillende culturen geven, met een knipoog van de auteur van het boek.

Draag bij aan het goede doel

Ja dat lees je goed. Bij aankoop van het kerstpakket voor vrouwen zal je ook nog eens 1 kind steunen in een derdewereldland. Niet alleen verzorg je een speciale kerst voor de vrouw van wie je houdt, maar ook nog van een kind in nood.

Bekijk de Rituals kerstpakketten
Bekijk de Pakketten voor mannen