• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket mannen bestellen

Bekijk het ruime aanbod van kerstpakketten voor mannen. Gemakkelijk verzameld in één thema.

Kerstpakket mannen bestellen

Geef mannen een kerst(pakket) die zij nooit meer zullen vergeten

Ken je het gevoel dat de kerstperiode aanbreekt en je niet meer weet wat je precies voor die speciale man in je omgeving moet halen? Of raak je gelijk in paniek wanneer de feestdagen aanbreken en je geen tijd meer blijkt te hebben om voor je vader, oom, zoon of broertje iets leuks, origineels en bruikbaars te kopen? Haal dan maar weer gerust adem, want hier lees je precies wat je deze Kerst moet hebben om diegene blij te maken.

Weg met die cliché cadeaus

Uit onderzoek is gebleken dat tijdens de kerstperiode vrouwen meer stressen om geschikte cadeaus te kopen dan mannen (AD.nl, 2012). Dit komt doordat meerdere vrouwen het moeilijk vinden om een geschikt en origineel kerstcadeau te vinden. Met Kerst is het nogal cliché om aan sokken, een stropdas of geurtje te komen. Mannen houden van originele en unieke producten die zij in het dagelijkse leven kunnen gebruiken.

Het gevoel van een exclusieve kerst

Om te zorgen dat je man, vriend, broertje, vader of oom tevreden is en een cadeau krijgt die hij nooit zal vergeten, is het gevoel van exclusiviteit belangrijk. Het voordeel van dit pakket is dat er voor elke man iets bruikbaars in zit. De pakketten zijn echter wel te categoriseren in het ‘soort man’. Zo zijn er mannen die houden van gadgets, mannen die houden van parfum, mannen die houden van kleren en ga zo maar door. De kerstpakketten die speciaal voor mannen gemaakt zijn bevatten bruikbare (winter) gadgets, kleren of algemene producten. Er zijn in totaal 27 verschillende varianten te verkrijgen.

Vrouwen hebben nu eindelijk tijd voor vrouwenzaken

Voor veel vrouwen zal het kerstpakket een lastvermindering zijn en nu kunnen zij eindelijk tijd besteden aan het bereiden van de heerlijke maaltijden, het uitnodigen van familie of vrienden en het versieren van het huis. Al je zorgen rondom het vinden van een geschikte cadeau zullen gelijk verdwijnen.

 

We hebben verschillende categorieën. Heeft u interesse? Bekijk dan:

Traditioneel kerstpakket          Wok kerstpakket           Op reis kerstpakket