• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket idee

Bij Premiumkerstpakketten kunt u terecht voor een ruim aanbod aan luxe kerstpakketten. Selecteer pakketten gemakkelijk op thema of prijsklasse en kies een origineel kerstpakket.

Kerstpakket idee

Kerstpakketten idee

Bij Premiumkerstpakketten stellen wij jaarlijks een uniek aanbod aan kerstpakketten samen. Filter gemakkelijk met de diverse thema's of maak een selectie gebaseerd op een prijsklasse. Ons ruime assortiment aan kerstpakketten ideeën staat voor u klaar. 

 

Wanneer je je zoektocht naar het juiste kerstgeschenk of kerstpakket begint, start het allemaal met inspiratie. Het zoeken van het juiste geschenk om je waardering te tonen kan niet altijd makkelijk zijn. Maar wij bundelen graag onze kennis om je goed op weg te helpen. 

Dit doen we bijvoorbeeld door al onze pakketten te verdelen in verschillende thema's. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

Spaanse kerstpakketten
Humor kerstpakketten
Koffie kerstpakketten

Of klik zelf rustig rond om alle pakketten te ontdekken.

Het juiste idee voor het juiste persoon

Ben je al even bezig, of misschien pas net begonnen? Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en het juiste idee voor een kerstpakket: wij kunnen je helpen. Dit doen we graag persoonlijk maar kan uiteraard ook via onze speciale checklist!!


☐ Hoeveel pakketten heb je nodig? Het is altijd handig om te kijken hoeveel pakketten je nodig hebt. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van een loonlijst of personeelsapp. 

☐ Wat is het budget? Bekijk hoeveel je uit mag en kan geven voor een uniek geschenk. Dit kan soms ook verschillen per medewerker. Ook is het goed om rekening te houden met de werkkostenregeling die vanaf 1 januari 2020 is verruimd. Lees er alles over in onze blog

Iedereen hetzelfde of uniek per persoon? Er zijn verschillende mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van je pakket. Wil je graag voor iedereen hetzelfde doen? Dit kan teleurstelling voorkomen. Liever persoonlijk per persoon? Schrijf op waar je aan denkt bij ieder persoon. Zo kun je gemakkelijk door onze thema's navigeren om een uniek aanbod te vinden. 

Heb je de checklist afgewerkt? Met deze informatie kun je op pad. Je kunt gaan zoeken naar een pakket wat past en wat de juiste boodschap afgeeft. 

Wij staan voor je klaar

Ons aanbod is uitgebreid. Dit kan soms wat lastig zijn als je het juiste pakket zoekt voor je medewerkers. Daarom staan wij voor je klaar om te helpen met advies. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van een keuze. Niemand kent ons assortiment natuurlijk zoals wij! En wij helpen graag. 

 

Bekijk hieronder andere thema's binnen deze categorie 

Hulp nodig bij uw kerstpakketten idee?

Heeft u een idee over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit mogen zien, maar nog geen ideale match gevonden? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte geschenk. Op basis van uw wensen en budget selecteren wij voor u de meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Vraag gemakkelijk een persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen. 

Bent u op zoek naar een groter aantal kerstpakketten en wilt u deze graag naar smaak inrichten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. Hierbij kunnen wij bestaande kerstpakketten aanpassen naar uw wensen of zelfs een pakket geheel uniek samenstellen. 
Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en het bestellen van een kerstpakket.