• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cadeubonnen & -boxen bij Premiumkerstpakketten

Bent u op zoek naar een leuke cadeaubon of een speciale cadeaubox? In deze categorie staat er een mooi aanbod van digitale kaarten, welke per mail worden verzonden, en fysieke kaarten, welke geleverd worden via post, voor u klaar.
Geen producten gevonden...

Cadeubonnen & -boxen bij Premiumkerstpakketten

Cadeaubonnen & -boxen bij Premiumkerstpakketten

Bent u op zoek naar een unieke cadeaubon als geschenk? Bekijk dan ons ruime aanbod in deze categorie. Zo kunt u kiezen voor een fysieke kaart of voor digitale varianten. 

Cadeaubonnen & -boxen

Een sprankelend cadeau voor iedereen! Verras uw collega, werkgever of werknemer met een belevenis naar keuze. Van een overnachting in de Benelux tot een High wine bij een rustieke wijngaard. Geef een High Tea of uitgebreide lunch cadeau of ga voor een vrij te besteden tegoed waarmee de ontvanger zelf een keuze kan maken uit allerlei arrangementen. Speciaal voor de feestdagen hebben wij een Fijne feestdagen giftcard en een Merry Christmas Wonderbox samengesteld die te verzilveren zijn bij wel 12.500 activiteiten en belevenissen in zowel Nederland als andere landen in Europa. Met een cadeaubon of wonderbox maakt u gegarandeerd een goede keuze en wenst u uw personeel of collega met kerst alvast een leuk uitje toe voor het nieuwe jaar.

Werkwijze

Na het bestellen van uw cadeaubonnen zullen wij contact met u opnemen om de gegevens voor verzending te inventariseren. Bij de digitale cadeaubonnen ( te herkennen aan digitaal in titel) zal deze verzending per e-mail plaatsvinden. Bij de fysieke cadeaubonnen sturen wij per brievenbuspost uw gekozen pakket naar de ontvanger. Hiervoor wordt €1,95 per bon gerekend welke verwerkt zit in de prijs. 

Sommige bonnen zijn enkel fysiek en niet digitaal te bestellen. Er is geen BTW van toepassing op cadeaubonnen en -boxen. 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket of cadeaubon?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!