• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Themapakketten

Themapakketten

Als u op zoek bent naar een leuk kerstcadeau dan kunnen de themapakketten heel goed in de smaak vallen. Ieder jaar kunt u uw medewerkers opnieuw verrassen en daarvoor is het themapakket een hele goede keuze. Laat het daarom gerust aan ons over en wij helpen u graag verder.

Vol inspiratie en creativiteit?

De traditionele kerstpakketten zijn nog steeds zeer populair. Toch is er ook veel vraag naar themapakketten. Fraaie kerstpakketten in een bepaalde kleur of kleurcombinaties voor een gezellige borrelavond, een kaartavond, een spelletjesavond. Themapakketten kunnen bestaan uit lekker eten en drinken, maar ook uit accessoires die daarbij horen. Kies een themapakket dat dicht bij uw bedrijf staat, een themapakket met de kleuren van het logo van het bedrijf of een algemeen onderwerp dat uw aandacht trekt. Themapakketten als u over creativiteit beschikt en de inspiratie om bijzondere kerstcadeaus uit te zoeken voor uw werknemers

Themapakketten drank

Wanneer u kiest voor het thema drank, dan zijn daarin veel mogelijkheden. Denk daarbij aan: gezonde drankjes, likeurtjes, wijnen en biersoorten. Herinnert u zich wellicht de personeelsfeestjes….wat werd er het meest gedronken wijn of bier? U kunt ook een mooie combinatie maken met themapakketten drank. Wat dacht u van een lekkere wijn met bijbehorend boekje over het maken van wijn, het bewaren van wijn, de soorten wijn of lekkere champagne met die luxe en prachtige bijbehorende champagneglazen misschien? Diverse soorten bier met snacks, kaas en een snijplankje? Themapakketten een prima alternatief voor de traditionele kerstpakketten en niet minder populair.

Themapakketten lekker bijzonder

Wordt het afgelopen jaar afgesloten met goede resultaten? Proficiat! Daar zult u samen met uw werknemers hard voor hebben gewerkt. Sluit u een bijzonder jaar af met grote orders, veel nieuwe klanten, laat het niet ongemerkt aan u voorbijgaan, maar vier het. Betrek uw werknemers erbij, laat hen mee genieten van deze positieve resultaten. Themapakketten die dit bijzondere jaar benadrukken zullen prima in de smaak vallen bij uw werknemers. Heeft u er ook aan gedacht om de band met uw zakenrelaties te verstevigen en te onderstrepen door ook deze mensen een themapakket lekker bijzonder te overhandigen.

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].