• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Premium kerstpakketten, geschenken van sterrenniveau! 

Wij van Premium kerstpakketten gaan voor unieke pakketten waar je een goed gevoel van krijgt. Het geven van een pakket is immers ieder jaar weer een speciaal moment, en wij willen hier ons steentje aan bijdragen. Zo helpen we al onze klanten om van het kerstpakket een moment te maken waarop je bedankt kan zeggen en je waardering kan uiten

Diverse leveranciers ✔
Elk jaar werken wij samen met meerdere leveranciers om zo een divers en uniek aanbod samen te stellen. Dankzij onze grote inkoopkracht hebben wij de beste voorwaarden en worden wij met voorrang behandeld.

Goede service ✔
Wij staan voor u klaar. Heeft u vragen, wilt u advies of eventueel een bestelling wijzigen? Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van een sterrenservice. Of u nu kiest voor maatwerk of ondersteuning zoekt bij het zoeken van geschikte pakketten, u kunt gemakkelijk met ons in contact komen. 

Beste producten ✔ 
Elk jaar zoeken wij naar de beste en meest unieke producten om zo een écht premium aanbod samen te stellen. Hierbij kijken wij naar de laatste trends maar maken wij gebruik van onze eigen kennis en jarenlange ervaring. Heeft u zelf iets specifieks in gedachte? Dan horen wij dit natuurlijk graag! Neem vooral contact met ons op.