De meest inspirerende én tranentrekkende kerstcommercials

  • Geplaatst op
  • 0
De meest inspirerende én tranentrekkende  kerstcommercials

Zet de zakdoeken maar alvast klaar want we hebben de meeste inspirerende én tranentrekkende kerstcommercials voor je verzameld!

Kerst is een wonderbaarlijke bron voor inspirerende én tranentrekkende commercials. De grote merken van de wereld proberen in te spelen op onze emoties en ons mee te nemen in de kerstsfeer. Laten we genieten van de beste van de afgelopen jaren!

 

De staatsloterij – 2019
Vorig jaar kregen deze heerlijke commercial voorgeschoteld. Het kopen van een staatslot was nog nooit zo emotioneel! Het verhaal van dit egeltje neemt je mee en inspireert je zeker om mee te doen met de oudejaarstrekking.
Klik hier

 

De Albert Heijn – 2008
Deze reclame voelt misschien als een bericht uit het verre verleden. Maar zal ook zeker bekend voorkomen! Jaren geleden zorgde deze reclame, samen met de bekendste supermarktmanager van Nederland, grote indruk op de kijkers van Nederland. Zelfs in de supermarkt zelf bleef je het deuntje neuriën!  
Klik hier

 

Coca Cola – 1995
Dit liedje is misschien nog bekender dan de reclame zelf. Wanneer deze muziek door het huis klonk rende wij enthousiast naar de tv om de lange stoet van Coca Cola trucks te kunnen bewonderen. In december is de truck tegenwoordig vaak te bewonderen op verschillende plekken in Nederland. Mét iconisch liedje uiteraard.
Klik hier

 

IRN-BRU – 1978
Deze commercial over een schotse frisdrank gaat al een behoorlijke tijd mee. De animatie zit prachtig in elkaar en de oude stijl voelt zeker niet oubollig aan. Een diep emotioneel verhaal zal je niet vinden in deze reclame. Maar een glimlach krijg je er zeker wel van!
Klik hier

 

John Lewis – 2016
Hoewel we in Nederland een goede reclame rondom kerst kunnen waarderen, wachten ze er in Engeland op. Jaarlijks wordt er uitgekeken naar de tranentrekkende beelden van John Lewis. Maar dit filmpje uit 2016 brengt je zeker ook een lach, naast de emotie.
Klik hier

Ikea Spanje – 2018
Een duidelijke boodschap die goed binnenkomt. Deze reclame is zeker anders dan de anderen in dit rijtje. Maar een echte aanrader? Misschien geeft het je zelfs inspiratie.
Klik hier

 

Marks & Spencer – 2016
Heerlijk! Mrs. Claus in de hoofdrol en een jongetje die graag iets voor zijn zus wil doen. Dit verhaal is opbeurend, maar voelt ook echt aan. Zeker een aanrader.
Klik hier

 

Sainsbury – 2016
Sainsbury neemt in deze commercial niet alleen de tijd om ons mee te nemen in het kerstgevoel. Samen met The Royal Britisch Legion hebben ze ervoor gekozen om een stukje geschiedenis met ons te delen. Ze kiezen voor het historische moment in 1914 toen France, Duitse en Engelse soldaten de wapens neerlegde om samen kerst te vieren. Een perfecte afsluiter van deze lijst.
Klik hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.