Wijnpakket

  • Geplaatst op
  • 0

In de categorie wijn vindt u bij Premiumkerstpakketten fantastische wijnpakketten in diverse prijsklassen. Hoeveel wilt/kunt u besteden voor een wijnpakket voor uw medewerkers? Kent u uw budget dan is de keuze snel gemaakt. U ziet bij elk wijnpakket de prijs inclusief en exclusief BTW staan. Elk wijnpakket heeft een leuke naam en de inhoud van het pakket wordt beschreven onder de afbeelding, zodat u precies weet welke producten een wijnpakket bevat. Dat hoeft uiteraard niet alleen wijn te zijn. De fles wijn wordt bijvoorbeeld vergezeld van heerlijke snacks of een comfortabele fleecedeken. Een wijnpakket is een heel toepasselijk cadeau voor de feestdagen. Ook geschikt voor zakenrelaties om te laten merken dat u volgend jaar graag de prettige samenwerking voortzet.

Fantastische wijnpakketten

Een gezellig wijnpakket is een heel goede keuze voor de feestdagen in december. Een lekkere fles wijn bij het kerstdiner of een heerlijke witte of rode wijn om de jaarwisseling te vieren is een mooi cadeau voor uw medewerkers. Houdt u een speech tijdens het overhandigen van de wijnpakketten aan uw medewerkers of hangt u een kaartje met een boodschap aan de wijnpakketten? U heeft nu nog voldoende tijd om een en ander te overwegen. Bekijk de wijnpakketten in de webshop van Premiumkerstpakketten. Kies vervolgens een fraai wijnpakket voor uw personeel. De inhoud van de wijnpakketten staat duidelijk beschreven onder de afbeelding. De wijnpakketten zien er goed verzorgd uit en u bent verzekerd van de beste kwaliteit.

Wijnpakket voor uw zakenrelaties

Op zoek naar een wijnpakket voor uw zakenrelaties? Ook daarvoor slaagt u gegarandeerd bij Premiumkerstpakketten. Betrouwbare zakenrelaties zijn naast goed personeel onmisbaar. Het is belangrijk dat u laat merken dat u de samenwerking als erg prettig heeft ervaren. Een wijnpakket overhandigen zal uw woorden kracht bij zetten. Naast wijnpakketten kunt u ook kiezen voor andere drankpakketten, waaronder bier. De wijnpakketten zien er feestelijk uit, de inhoud bestaat naast een of meer flessen wijn ook uit heerlijke snacks en andere gezellige, bruikbare accessoires. De kwaliteit van alle producten is prima. Zeker weten dat u in deze categorie een mooi kerstpakket zult vinden. Heeft u echter hulp nodig, neem gerust contact op.

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.