Uniek kerstpakket

  • Geplaatst op
  • 0

“Unieke mensen verdienen een uniek kerstpakket”. Zo denkt u, als u erg tevreden bent over de resultaten van uw bedrijf, die u samen met uw personeel behaalt. Als tevreden werkgever zult u aan het einde van het jaar uw medewerkers graag een uniek kerstpakket uitreiken. Een kerstpakket waarover nog lange tijd zal worden gesproken, een kerstpakket dat indruk maakt, een kerstpakket dat in dankbaarheid door uw medewerkers in ontvangst zal worden genomen. Een mooi kerstcadeau dat u trots aan uw medewerkers zult uitdelen voor, na of tijdens de kerstborrel of andere bijeenkomst eind december om het oude jaar af te sluiten en te proosten op het nieuwe jaar.

 

Uniek kerstpakket, mogelijkheden

Het uitdelen door de werkgever van kerstpakketten rond de feestdagen in december is een oude traditie, die door veel bedrijven in ere wordt gehouden. Het is begonnen met kerstpakketten die alleen etenswaren en drinken bevatten. Tegenwoordig kunt u met een uniek kerstpakket voor de dag komen. Alles kan als kerstcadeau ingezet worden, luxe verwen artikelen, belevenissen, dagje om te ontspannen, waardebonnen voor tijdschriften of andere producten waarbij de ontvangers zelf hun cadeau kunnen kiezen, maar ook een heerlijke fles champagne met luxe champagne glazen is een prima kerstcadeau. Een uniek kerstpakket kunt u zelf samenstellen voor uw medewerkers.

 

Drank kerstpakket

Pasta Maestro

Kerstgeschenk

 

Uniek kerstpakket online bestellen

Laat uw medewerkers met open mond staan als zij het unieke kerstpakket uitpakken. Een uniek kerstpakket omdat zij het verdienen. U wilt uw medewerkers dit jaar extra verwennen en laten ervaren dat u hun inzet voor het bedrijf enorm waardeert en dat u dankbaar en tevreden bent over de resultaten van het bedrijf, die u samen met uw medewerkers het afgelopen jaar hebt bereikt. Het unieke kerstpakket zal het gesprek van de dag zijn op de werkvloer. Geniet van de complimenten over het unieke kerstpakket, die u zult ontvangen.

 

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.