Klein kerstpakket

  • Geplaatst op
  • 0

Een klein kerstpakket met heerlijke eetbare producten, leuk om uit te pakken onder de kerstboom. De kinderen zullen graag helpen en de verdeling van de lekkernijen zal snel geregeld zijn als de kinderen hun gang mogen gaan. Heerlijk chips, popcorn, nootjes, chocolade kerstkransjes, bonbons, wafels, crackers, een fles wijn, kinderchampagne en misschien wat leuke serveerschaaltjes. Een klein kerstpakket boordevol lekkernijen, gezellig bij de film of tijdens een tafelspel. Tip: twee stokken kaarten met de naam van uw bedrijf kunt u toevoegen (ook prima voor zakenrelaties), maar ook een waardebon voor lectuur of iets dergelijks is een mooie aanvulling voor de kerstpakketten voor uw medewerkers. Een klein kerstpakket is een groot gebaar aan uw medewerkers. Dat zult u merken aan de vele positieve reacties.

 

Klein kerstpakket aanbod

Een klein kerstpakket kan de meest luxe producten of artikelen bevatten. Denk daarbij aan een fles goede wijn, heerlijke badschuim, lotion, parfum, een zachte badhanddoek (misschien bedrukt met het logo van uw bedrijf), een waardebon voor een bezoek aan een ontspanningscentrum enz. U gunt uw medewerkers een persoonlijk cadeau voor hun getoonde inzet in het afgelopen jaar. Heeft u dames en heren in dienst, maak dan verschil tussen de kerstpakketten voor dames en heren als de producten daar aanleiding toe geven, bij parfum bijvoorbeeld, lotion, badschuim, shampoo en andere verzorgende producten.

 

Goedkope kerstpakketten

goedkope kerstpakketten

Drank kerstpakketten

drank kerstpakketten

Klein kerstpakket kiezen

Een klein kerstpakket kan betekenen dat u met een klein budget uw kerstpakketten moet kopen. Het kan echter ook zijn dat u een klein kerstpakket in omvang bestelt, een pakket dat waardebonnen bevat die feestelijk verpakt zijn met of zonder een fles wijn bijvoorbeeld. Een klein kerstpakket hoeft niet per definitie goedkoop te zijn, de inhoud van het kerstpakket bepaalt de prijs. Maar het gaat bij kerstpakketten niet over de prijs, maar over de boodschap die er van uitgaat. Over tevredenheid en waardering van de werkgever tegenover zijn of haar personeel. Het gebaar dat de werkgever maakt naar zijn of haar personeel dat telt.

 

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.