Kerstpakketten laten bezorgen

  • Geplaatst op
  • 0

Als ondernemer, eigenaar van welk bedrijf dan ook, zult u de handen vol hebben om het bedrijf goed te laten draaien, zeker aan het einde van het jaar. Extra werkzaamheden, daar zult u niet op zitten te wachten. U zult echter in december uw medewerkers wel graag willen voorzien van een kerstpakket. Maak het uzelf gemakkelijk, kies kerstpakketten uit waarvan u denkt dat ze geschikt zijn voor uw medewerkers en laat deze bezorgen. Door dit uit handen te geven kunt u zich blijven focussen op het bedrijf en alle zaken die daarmee samenhangen.

 

Kerstpakketten laten bezorgen voordelig

Vroeger kwam het nog wel eens voor dat de werkgever zelf de kerstpakketten ging bezorgen op het huisadres van zijn medewerkers. Dat is in de meeste gevallen verleden tijd. En dat hoeft ook niet meer op die manier, want als u bij ons de kerstpakketten bestelt dan bezorgen wij de kerstpakketten op uw bedrijf of op het adres dat u aan ons doorgeeft. U kiest de kerstpakketten, vraagt een offerte aan, wij maken deze en retourneren de offerte die u desgewenst kunt bevestigen. Dan zit uw werk er op, wij verzorgen de kerstpakketten en bezorgen deze ook.

 

Food pakketten

Gezond & Lekker

Rituals pakketten


 

Kerstpakketten laten bezorgen voordelen

In december is het in de meeste bedrijven erg hectisch. U zult er liever geen extra werk bij krijgen. Uw medewerkers zetten al een tandje bij om alles in goede banen te leiden en om straks van enkele vrije dagen te kunnen genieten. Het juiste moment om deze mensen extra te belonen met een mooi kerstpakket. Laat de kerstpakketten op het bedrijf bezorgen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Plan een kerstborrel om tijdens deze gezellige bijeenkomst aan alle medewerkers de kerstpakketten te overhandigen. Zorg ervoor dat u de datum van bezorgen niet te strak plant, er kan altijd iets gebeuren waardoor die tijd niet wordt gehaald. Denk aan slecht weer (sneeuwoverlast en extreem gladde wegen) en andere calamiteiten.

 

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.