Kerstpakket 10 euro

  • Geplaatst op
  • 0

Werknemers kijken in december uit naar het kerstpakket. Het is belangrijk aan deze traditie mee te doen als blijk van waardering voor uw personeel. Wat is uw budget dit jaar voor de feestmaand december en voor hoeveel mensen wilt u een kerstpakket bestellen? Vergeet uw zakenrelaties, stagiaires en wellicht ook de ZZP’ers niet, ook zij hebben het hele jaar voor u klaargestaan. Met deze gegevens bij de hand kunt u een gezellig kerstpakket kiezen bij Premiumkerstpakketten. Met een budget van 10 euro per persoon kunt u een fraai kerstpakket bij ons eenvoudig online bestellen. Bekijk ons fraaie aanbod. U kunt er ook voor kiezen, als u ten minste 50 kerstpakketten bij ons bestelt, om zelf de producten voor het kerstpakket te kiezen. U stelt het kerstpakket ter waarde van 10 euro samen. Regel dit op tijd om teleurstelling (uitverkochte producten) te voorkomen.

 

Budget kerstpakketten

goedkope kerstpakketten

Drank kerstpakketten

drank kerstpakketten

Kerstpakket 10 euro voor uw personeel

Een kerstpakket 10 euro voor al uw medewerkers, een klein gebaar voor u met grote gevolgen. Uw personeel waardeert uw kerstcadeau en dat zult u merken op de werkvloer. Men zal graag een tandje bijzetten als dat nodig blijkt te zijn. Bezuinig daarom nooit op uw personeel en overhandig ook dit jaar een mooie kerstpakket 10 euro.

Kerstpakket 10 euro bestellen

Een kerstpakket is een gebaar van een tevreden werkgever aan zijn medewerkers. Voor 10 euro per persoon bestelt u bij Premiumkerstpakketten een gezellig kerstcadeau. Het ene jaar zult u meer/minder kunnen uitgeven aan extra kosten voor het personeel. Het enige dat telt is dat u deze kerstpakkettentraditie voort laat duren, in het groot of in het klein, dat maakt niets uit voor de intentie waarmee het kerstpakket wordt gegeven. Wij zorgen ervoor dat elk kerstpakket groot en klein de moeite waard zijn, van goede kwaliteit, feestelijk verpakt en goed verzorgd.

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.