Kerstattentie

  • Geplaatst op
  • 0

Bent u op zoek naar een leuke kerstattentie? Het is belangrijk dat u dan een kijkje komt nemen bij ons. Wij hebben veel mooie kerstattenties waar dat u eens naar kunt kijken. Genoeg mogelijkheden om te ontdekken wat er leuk is om aan uw medewerkers te overhandigen. Gaat u daarom ook die keuze maken en snel genieten van ons uitgebreide aanbod!

 

Kerstattentie, leuk extraatje

Hoe leuk is het om uw werknemers een leuk extraatje te bezorgen! U bent heel tevreden over hun werkzaamheden, waardoor uw bedrijf prima resultaten behaalt. Dat mag beloond worden met een extraatje. De feestdagen in december zijn daarvoor een zeer geschikte gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een dankwoord tijdens een eindejaarsbijeenkomst, waar u tevens een kerstattentie uitdeelt. Uw werknemers zullen dit als zeer attent ervaren. Hun werk wordt gewaardeerd en dat toont u aan met een kerstattentie.

 

Chocolade kerstpakketten

Pasta Maestro

Snoep kerstpakket

Kerstattentie voor uw werknemers

Een kerstattentie voor uw werknemers groot of klein, duur of goedkoop, het gebaar is het meest belangrijk. U bepaalt zelf hoeveel geld u kunt besteden aan een kerstattentie. Weet hoe belangrijk het is om uw werknemers te laten ervaren dat u tevreden bent over hun inzet. Investeren in werknemers is ook investeren in het bedrijf. Een kerstattentie is een toegevoegde waarde aan een woord van dank op het einde van het jaar, een kerstattentie is tastbaar en zeer welkom bij uw werknemers. Ook de relaties met zakenpartners kunnen onderstreept worden met een kerstattentie.

 

Kerstattentie om tevredenheid te tonen

Waarom een kerstattentie? Werknemers ontvangen salaris en wellicht een eindejaarsuitkering. Waarom nog meer personeelskosten maken? Dit kunt u zich afvragen. Onderschat echter niet hoe belangrijk het is dat werknemers merken dat ze gewaardeerd worden, dat u tevreden bent met uw personeel. Een kerstattentie is een prima idee om uw tevredenheid te tonen en niet alleen met woorden. U geeft uw werknemers extra aandacht, u maakt wat extra tijd voor hen vrij, u neemt de moeite om een kerstattentie voor uw werknemers uit te zoeken. En juist dat maakt een kerstattentie zo bijzonder en belangrijk.

 

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.