Halal kerstpakket

  • Geplaatst op
  • 0

De vraag naar een Halal kerstpakket wordt steeds groter, daarom ook hebben wij dit pakket in ons assortiment opgenomen. Je hebt nu dus nog meer keuze bij ons als je op zoek bent naar een passend kerstpakket. Een Halal kerstpakket bevat geen alcohol en geen varkensvlees. Er is zeker een grote groep mensen te vinden die de voorkeur heeft voor dit pakket, waardoor dit pakket in veel, zelfs alle gevallen zal voldoen. Je hoeft geen onderscheid te maken in de kerstpakketten, maar kunt deze uitdelen aan alle werknemers van jouw bedrijf of organisatie.

Halal kerstpakket meer informatie

Neem gerust contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden van een Halal kerstpakket. Wij krijgen steeds vaker de vraag of wij deze pakketten, dus zonder alcohol en zonder varkensvlees, kunnen leveren. Wij kunnen je mededelen dat je ook voor Halal kerstpakketten bij ons terecht kunt. Deze kerstcadeaus kun je gebruiken voor al je medewerkers, de inhoud zal zeer gewaardeerd worden.

Begin op tijd met Halal kerstpakketkeuze

Ben jij ook al bezig met de feestelijkheden in december? De kerstpakkettentraditie zul je zeker weer voort willen zetten. Naast de traditionele kerstcadeaus kunnen we ook Halal kerstpakketten aan je leveren. Wij hebben hierover al veel vragen gehad en omdat de klant koning is, hebben wij ons aanbod kerstpakketten hiermee uitgebreid. Wij vinden het prettig om je hiermee van dienst te kunnen zijn. Wij gaan met de tijd mee en dat wil zeggen dat we ook ons assortiment moeten blijven veranderen en aanvullen. We hopen dat dit is gelukt en dat jij daar nu gebruik van kunt maken. Heb je vragen over ons aanbod of wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact met ons op. We hebben al vele jaren ervaring om onze klanten van de juiste kerstpakketten te voorzien. Maak hier gebruik van en je zult eind december mooie kerstpakketten kunnen overhandigen aan je medewerkers.

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden