Aparte kerstpakketten

  • Geplaatst op
  • 0

Wilt u van de traditie van de kerstpakketten, levensmiddelen en drinken, afwijken? Aparte kerstpakketten zijn de oplossing. Bekijk het personeelsbestand en beoordeel dan welke aparte kerstpakketten er in aanmerking komen. In sommige bedrijven kennen de werkgevers hun personeel goed en zal het eenvoudiger zijn om een passend apart kerstpakket te kiezen. Staat u iets verder af van uw medewerkers, bijvoorbeeld omdat u meer dan één werklocatie heeft, die ook nog eens ver uit elkaar liggen, dan kunt u misschien een leidinggevende per locatie de opdracht geven even met u mee te denken over aparte kerstpakketten. Hij of zij kent de medewerkers waarschijnlijk iets beter en kan u bij de keuze van de aparte kerstpakketten prima helpen.

Aparte kerstpakketten kiezen

Gooi het eens over een andere boeg en wijk af van het traditionele kerstpakket. Hoewel een traditioneel kerstpakket nog altijd erg gewild is, kunt u overwegen dit jaar een totaal ander kerstpakket te laten verzorgen. De categorie aparte kerstpakketten zou weleens heel goed kunnen bevallen bij uw personeel. Een kerstpakket met een boodschap bijvoorbeeld, een kerstpakket met een artikel dat iets uitbeeldt met betrekking tot uw bedrijf. Geen eten, geen drinken, maar een blijvende herinnering die in elke huiskamer een mooi plekje kan krijgen.

BBQ Kerstpakket

Pasta Maestro

Vuurkorf kerstpakket

Online aparte kerstpakketten bestellen

Een apart kerstpakket zal even wennen zijn als u elk jaar een levensmiddelen pakket heeft uitgereikt. Toch is het de moeite waard om uw personeel dit jaar daarmee te verrassen. “Anders dan verwacht, maar wel leuk”, dat zou een van de reacties van uw medewerkers kunnen zijn. Het is zowel voor u als voor uw personeel een grote omschakeling en wel een heel bijzondere. Bent u vastgeroest in oude gewoontes, probeer dit jaar het aparte kerstpakket. Een cadeau dat niemand zal teleurstellen. Geniet van de vele positieve reacties die u ongetwijfeld zult ontvangen, bijvoorbeeld “hoe komt u op dit prachtige idee?”

Meer informatie

Bel ons op 088 022 5245 of stel uw vraag via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.